Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Çamlıca Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tuba Köksal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Asuman Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığının faaliyetleri ve çalışmalarının ele alındığı toplantıda, teşkilat çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu.

“KADINLARIMIZ, GÖNÜL BAĞIMIZIN EN ÖNEMLİ TAŞIYICILARINDAN”
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kadınların AK Parti teşkilatındaki emeğine ve üstlendikleri önemli role dikkat çekti. AK Parti siyasetinin en güçlü yönlerinden birinin milletle kurulan gönül bağı olduğunu ifade eden Başkan Görgel, “AK Parti siyasetinin en güçlü taraflarından biri, milletimizle kurduğu gönül bağıdır. Bu gönül bağının en önemli taşıyıcılarından biri de kadınlarımızdır. Kadınlarımızın bu gayretini, fedakârlığını ve emeğini çok kıymetli buluyorum. Bu vesileyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Konuşmasının sonunda deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde şehre destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlara, milletvekillerine ve AK Parti teşkilatının tüm kademelerinde görev yapan yol arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Görgel, kadın kolları mensuplarının katkılarına da özel olarak dikkat çekti. Görgel, “Bu süreçte bizlere her daim destek olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, kıymetli bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçteki katkılarınız için ise Kadın Kollarımızın kıymetli mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” cümleleriyle konuşmasını tamamladı.




