AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında Kahramanmaraş’ta anlamlı bir program gerçekleştirildi. Tarihi Ulu Cami’de düzenlenen buluşmada AK Parti teşkilatının önceki ve yeni dönem mensupları bir araya gelirken, hayatını kaybeden teşkilat üyeleri dualarla anıldı.

10 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirilen programa, AK Parti teşkilatının farklı kademelerinde geçmişte ve halen görev yapan isimler katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından mevlit okundu ve başta şehitler olmak üzere hayatını kaybeden teşkilat mensupları ile partiye geçmiş dönemlerde emek veren isimler için dua edildi.

704550D6 D7Bf 4F5F B98E D7D670Ed9E46

KAHRAMANMARAŞ ULU CAMİ’DE MEVLİT OKUTULDU

Kahramanmaraş’ın tarihi ve manevi simgelerinden Ulu Cami’de gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve vefa mesajları öne çıktı.

Programda, geçmiş dönemlerde görev yapmış teşkilat mensuplarıyla halen görev yapan başkanlar, milletvekilleri ve parti üyelerinin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekildi.

Paylaşılan mesajda, teşkilatın geçmişten bugüne görev yapan bütün mensuplarına teşekkür edilerek birlik ve beraberlik temennisinde bulunuldu.

B6068E81 B319 4Eb2 9E04 5C16D52Bc0Fa

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda 9. gün renkli geçti
Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda 9. gün renkli geçti
İçeriği Görüntüle

HAYATINI KAYBEDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI UNUTULMADI

Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri, AK Parti teşkilatında görev yaptıktan sonra hayatını kaybeden isimlerin anılması oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve duaların ardından vefat eden teşkilat mensupları rahmetle yad edildi.

Açıklamada, “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar emek veren, gayret gösteren tüm teşkilat üyelerimize, başkanlarımıza, milletvekillerimize ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verildi.

4D02D516 30C7 4Eec B54B 3A7498538A61

AK PARTİ 25. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ 14 AĞUSTOS’TA KUTLAYACAK

AK Parti, 14 Ağustos 2001’de başlayan siyasi yolculuğunun 25. yılını 14 Ağustos 2026 Cuma günü kutlayacak.

Kuruluş sürecinde dile getirilen “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü de Kahramanmaraş’taki program kapsamında yapılan değerlendirmelerde yeniden hatırlatıldı.

25 yıllık süreç içerisinde teşkilatın farklı kademelerinde görev alan isimlere teşekkür edilirken, hayatını kaybeden parti mensupları da rahmetle anıldı.

D288936D C35E 44Fe A947 031Ab1449F0A

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kahramanmaraş’taki programda geçmiş ve yeni dönem teşkilat mensuplarının aynı çatı altında buluşmasının önemine vurgu yapıldı.

Program sonunda, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulunuldu.

AK Parti’nin çeyrek asırlık siyasi yolculuğunun 25. yıl dönümü, 14 Ağustos 2026 Cuma günü düzenlenecek programlarla kutlanacak.