Tuğçe Kandemir Kahramanmaraş konseri, Geleneksel Ağustos Fuarı’nın en renkli gecelerinden birine sahne oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda KAFUM sahnesine çıkan sevilen sanatçı, geniş repertuvarı ve enerjik performansıyla müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Konser alanını dolduran vatandaşlar, Tuğçe Kandemir’in sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde KAFUM adeta dev bir açık hava korosuna dönüştü.

KAFUM’DA TUĞÇE KANDEMİR ŞARKILARI YANKILANDI

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tuğçe Kandemir, konserde kariyerinin öne çıkan parçalarını Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirdi.

Sanatçı; “Gülü Soldurmam”, “Kurban Olduğum”, “Bu Benim Öyküm” ve “Ah Be Yar” gibi geniş kitlelere ulaşan şarkılarının yanı sıra Anadolu’nun farklı yörelerinden eserlere de repertuvarında yer verdi.

Kandemir’in sahne performansına eşlik eden müzikseverler, telefon ışıkları ve alkışlarla gece boyunca sanatçıya destek verdi.

D563E9Fa 665D 4A40 89Ba 66002D4F8F9B

AĞUSTOS FUARI MÜZİKSEVERLERİ BULUŞTURDU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı kapsamında düzenlediği konser programı, şehirde sosyal ve kültürel hareketliliği artırmayı sürdürüyor.

Tuğçe Kandemir konseri de fuarın dikkat çeken etkinliklerinden biri oldu. KAFUM’a gelen vatandaşlar hem fuar atmosferini yaşadı hem de sevilen sanatçının şarkılarıyla eğlenceli bir akşam geçirdi.

AK Partili Külünk'ten Diyanet ve İlahiyat camiasına "FETÖ" çağrısı
AK Partili Külünk'ten Diyanet ve İlahiyat camiasına "FETÖ" çağrısı
İçeriği Görüntüle

07C5C565 4Adc 4E03 A3D1 B9303D9A41E4

TUĞÇE KANDEMİR’DEN KAHRAMANMARAŞ’A ÖVGÜ

Konser öncesinde Kahramanmaraş ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tuğçe Kandemir, şehre daha önce birçok kez geldiğini ve her ziyaretinde ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi.

Kahramanmaraş’ın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten Kandemir, şehirdeki dinleyicileriyle güçlü ve samimi bir bağ kurduğunu ifade etti.

Sanatçı, Kahramanmaraş’ın kültüründen ve misafirperverliğinden etkilendiğini belirterek kentin gastronomisine de özel ilgi duyduğunu dile getirdi.

TARHANA VE DONDURMA DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Kahramanmaraş denildiğinde tarhana ve dondurmayı ayrı bir yere koyduğunu anlatan Kandemir, şehre geldiğinde bu iki lezzeti mutlaka tattığını söyledi.

Ünlü sanatçı, Kahramanmaraş’tan dönerken yalnızca kendisi için değil, yakınlarına götürmek üzere de yöresel ürünler aldığını belirterek kentin gastronomisine olan ilgisini anlattı.

A63C46Bf 0170 4B96 B9C0 9A98Dc282Da5

“KAHRAMANMARAŞ’A BÜYÜK BİR KEYİFLE GELİYORUM”

Kandemir, Ağustos Fuarı’nın şehir insanlarını müzik ve eğlence etrafında bir araya getiren önemli organizasyonlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Kahramanmaraş’ta sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirten sanatçının açıklamaları, konser alanındaki hayranlarından da karşılık buldu.

Tuğçe Kandemir’in sevilen şarkılarının seslendirildiği gece, Geleneksel Ağustos Fuarı’nın müzik dolu etkinliklerinden biri olarak hafızalarda yerini aldı.