Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı izleme yolları futbol tutkunları tarafından sorgulanıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı iki takımda kazanmak istiyor. 

Bein Sports 1 kanalından Fenerbahçe - Başakşehir maçı canlı izlemek için detaylar burada.

TFF Süper Lig hafta içi oynanacak maçında Fenerbahçe, evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Bu maçı şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar ise Bein Sports 1 şifresiz bedava yayın, Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, SelçukSports canlı maç izle gibi araştırmalarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe - Başakşehir maçı şifresiz hangi kanalda? İşte beIN Sports Fenerbahçe - Başakşehir maçı canlı izlemek için bütün detaylar...

Sarı-Lacivertli takım güçlü rakibini yenerek kötü gidişten kurtulmak ve zirve yarışından kopmamak istiyor.

Son dört maçında kazanamayan Başakşehir ise deplasmanda kazanarak galibiyet özlemini sonlandırma peşinde. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen turuncu-lacivertli takım, Beşiktaş'a yenilmiş, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor beraberliklerinden sonra sahasında Gaziantep FK'ya mağlup olmuştu. İstanbul ekibi, 4 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberlikle topladığı 15 puanla haftaya 14. sırada giriyor. Fenerbahçe ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile topladığı 23 puanla haftaya 3. sırada başlıyor.

Karşılaşmanın Muhtemel 11'leri:

Fenerbahçe: Altay; Nazım Sangare, Serdar Aziz, Tisserand, Caner; Sosa, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Thiam, Ferdi; Cisse

Başakşehir: Mert; Rafael, Epureanu, Ponck, Mbombo; Mehmet Topal, İrfan Can, Chadli, Visca; Demba Ba, Crivelli