Yaya yoluna giren aday sürücünün ehliyeti iptal edildi
Yaya yoluna giren aday sürücünün ehliyeti iptal edildi
İçeriği Görüntüle

Kaza, Kemer ilçesine bağlı Beldibi Mahallesi Çiftçeşmeler mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan Kemer yönüne giden Kemal A. yönetimindeki 07 K 8739 plakalı yolcu midibüsü, yolcu indirmek amacıyla durdu. Bu sırada aynı yönde seyreden Mehmet V. idaresindeki 07 UU 101 plakalı tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle midibüse arkadan çarptı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YAN YATIP SÜRÜKLENDİ

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan yolcu midibüsü yan yatarak yol üzerinde bir süre sürüklendi. Kazayı gören sürücüler ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, midibüste bulunan yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

A W759246 02

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada midibüste yolcu olarak bulunan İdo C. A., Serhat S., Hayrettin S., Ege P., Tamarı T., Kuzey P., Murat P., Nurten P., Bahtiyar R., Birgül R. ve Serdar S. yaralandı.

Hafif yaralandıkları belirtilen 11 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

A W759246 01

KEMER YOLUNDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza nedeniyle Antalya-Kemer kara yolunun Kemer istikametinde ulaşım bir süre aksadı. Yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik akışı ekiplerin güvenlik önlemleri altında tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Yan yatan midibüsün kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışının normale dönmesi için çalışma başlatıldı.

Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.