Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Molla Gürani İlkokulu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyelerimizle karne dağıtım törenine katıldı. Öğrenciler kadar heyecanlı olduğunu söyleyen Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“Karne almanın heyecanını kendi öğrencilik yıllarımdan çok iyi hatırlıyorum ve sizler kadar ben de çok heyecanlıyım. Yorucu bir eğitim döneminin ardından hepiniz çok çalıştınız ve bu güzel karneleri hak ettiniz. Görüyorum ki, çoğu karnemizde takdir belgesi var. Önce öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi derslerine olan ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum. 

Ülkemizin okuyan, düşünen ve üreten bir nesle ihtiyacı vardır. Bu sebeple her bir öğrencimiz çok kıymetlidir ve yetenekleri su yüzüne çıkarılmalıdır. Ailelerimiz de, öğretmenlerimiz de her çocuğun içindeki cevheri bulup çıkarmakla mükelleftir. Her bir çocuk ayrı değerlendirilmeli ve yeteneklerine göre yönlendirilmelidir.

Bugünü sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluyum. Hepinize iyi tatiller diliyor, ailenizle bol eğlenceli bol kahkahalı bir tatil olmasını temenni ediyorum.”
Öğrencilere karnelerini ve hediye olarak kitap dağıtan Başkan Mahçiçek, çocuklara iyi dilek temennilerinin ardından okuldan ayrıldı.