Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Güzelyayla Mahallesi’nde ikamet eden 47 yaşındaki, 3 çocuk annesi Elmas Atalay, 6 Eylül tarihinden itibaren sırra kadem bastı. Haftalardır kendisinden hiçbir haber alamayan çaresiz aile, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmakta buldu. Ekran başındakileri dehşete düşüren iddialarda bulunan aile fertleri, talihsiz kadının bakıma muhtaç yatalak eşi Metin Atalay uykudayken evi terk ettiğini belirtti.
EVDEN DEĞERLİ EŞYALARI ALIP KOMŞUSUYLA KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ
Kayıp kadının arkasında bıraktığı gizem perdesi aralanmaya çalışılırken, aile üyeleri çarpıcı iddialar ortaya attı. Yakınları, 47 yaşındaki Elmas Atalay’ın ikametten ayrılmadan önce evde bulunan ziynet eşyalarını, nakit parayı ve değerli ziynetleri yanına aldığını ileri sürdü. Atalay’ın aynı köyde yaşadıkları komşuları Yılmaz Koş ile birlikte ortadan kaybolduğunu savunan aile, Yılmaz Koş’un Elmas Atalay’ı kandırarak kaçırdığını iddia etti.
KIZ KARDEŞİNDEN AĞIR SUÇLAMALAR VE EVET DÖN ÇAĞRISI
Ablalarından gelecek müjdeli haberi bekleyen kız kardeş, canlı yayında Elmas Atalay’a seslenerek sert tepki gösterdi. Yatalak eniştesinin çaresizce geride bırakılmasına ve evdeki tüm birikimin götürülmesine isyan eden kız kardeş, ailenin derin bir yıkım yaşadığını vurguladı. Ablasını kandırdığı iddia edilen Yılmaz Koş’un kendi öz ailesine dahi bakmadığını söyleyen kız kardeş, bu şahsın alkol ve kumar bağımlılığı bulunduğunu dile getirdi. Gözü yaşlı kız kardeş, Elmas Atalay’ın bir an önce adalet ve ailesi önünde gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini belirtti.
TRABZONLU ELMAS ATALAY NEREDE?
İki haftayı aşkın süredir hiçbir izine rastlanmayan 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Elmas Atalay’ın nerede olduğuna dair belirsizlik sürüyor. Köylüleri Yılmaz Koş ile birlikte yeni bir yaşama yelken açtığı öne sürülen Atalay için yakınlarının gözyaşları içinde yaptığı “Evine dön” çağrıları devam ediyor. Emin emniyet güçleri ve program ekibi, kayıp kadının izini sürmeyi sürdürüyor.




