ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Ali Osman, anlattıklarıyla izleyenleri şaşkına çevirdi.

Kahramanmaraş'tan programa gelen 22 yaşındaki Ali Osman, annesini ve babasının evi terk ettiğini dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

"Annem Ramazan ile Babam da Ramazan'ın karısı ile kaçtı"

Annesi'nin Ramazan'a, babasının ise Ramazan'ın karısına kaçtığını belirten Ali Osman, "Annem ve evden kaçtı. Biz mağduruz" dedi.

3 kardeş olduklarını, bir tane ikizi engelli kardeşi olduğunu, annesinin Ankara'da bir adamla olduğunu, o adamın engelli çocuklarına baktığını, babasının da Eskişehir'de başka bir kadınla olduğunu söyledi. Ali Osman, annesi Aynur Çobanyıldız'ın normalde babası Harun Bey ile evli olduğunu ama sonra devlet para verdiği için boşandıklarını ama beraber yaşamaya devam ettiklerini dile getirdi.

Ali Osman başından geçen olayları Esra Erol'a şu şekilde paylaştı:

"Annem ve babam engelli kardeşimi sokağa bırakıp gittiler. Ben kardeşime 2 ay devlet yardımıyla bakmak durumundan kaldım. Daha sonra bakımevine götürdüm. Annem Ankara'da adamın yanında. Orada adamın mağdur çocuğu ona bakıyor. Babam'da Eskişehir'de olduğunu biliyorum. Babamında kadının bir kızı var ona bakıyor. Yani açıkcası annem adamla, babam eşiyle kaçtı. Mağdur olan biz 3 kardeşiz. Annemle babam beraber yaşıyorlar. Bunlar sonradan boşanmışlar, bende sonradan öğrendim boşandıklarını. Devletten 1 lira almak için bunlar boşanmış. (Ayrıldığı zaman devlet çocuklara maaş verdiği için) Aslında görünürde bir ayrılık yok. Resmiyetten ayrılmışlar. Aynı evde evde yaşamaya devam etmişler. 

Annem yaklaşık 7 önce kaçtı. Zaten 5 yıldır bir oyun uygulaması üzerinden kaçtığı kişiyle konuşuyormuş. Kaçtıktan 1 gün sonra yanına 8 yaşındaki küçük kardeşimide yanına alarak kaçıyor. Babam o sırada işteydi. Babam olayı öğrendikten sonra bana şiddet uyguladı. Babam, Ankara'ya annemi bulmaya gitti, buldular ve kabul etmedi gelmeyi. Ben bu süreçte hep kayınvalidemin yanında kaldım. Evin geçimini sağlayan bendim. Ben dükkanımı kayınbabamın desteğiyle açtım. 2 yıldır nişanlıyım ve bunların yüzüne evlenemedim. Annemde gittikten sonra yaklaşık 1,5 ay sonra babamda Nurcan Aydın isimli kadınla tanışıyor. Annemin kaçtığı kişi Ramazan, babamda Ramazan'ın karısı Nurcan'la kaçıyor. Onlarda dini nikahlarını kıymışlar beraber yaşıyorlar."

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ali Osman'ın canlı yayındaki ifadelerinin ardından Esra Erol'un programı sosyal medyada gündemin ilk sıralarına çıktı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı şaşkınlık veren paylaşımlar yaptı.