2020 Milli Piyango çekilişi bugün gerçekleşiyor. Peki Milli Piyango çekilişi canlı olarak nasıl izleniyor? Yılın son gününde gerçekleşen ve milyonları yakından ilgilendiren Mili Piyango çekilişini takip edebilirsiniz. Ayrıca çekiliş tamamlandıktan sonra ikramiye kazanan numaralara ulaşabilirsiniz.

Milli Piyango 2020 Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Milli Piyango idaresinin düzenlediği Yılbaşı çekilişi bu akşam yapılıyor. Peki Milli Piyango 2020 Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Büyük ikramiye ise akşam saatlerinde Milli Piyango İdaresi internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ TIKLA CANLI İZLE

31 Aralık 2019'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 8 milyon lira ikramiye verilecek. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2020 SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN 

Yüzbinlerce kişinin canlı olarak takip edeceği yılbaşı çekilişi için Milli Piyango İdaresi tarafından açıklama yapıldı. Bu açıklama ile ''Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda?'' sorusunun yanıtı alabilirsiniz.

Milli Piyango canlı izle. Milli Piyango çekilişi canlı izle. Milli Piyango çekilişi canlı yayın. Milli Piyango 2020 çekilişi canlı izle. 2020 Milli Piyango canlı izle. 2020 Milli Piyango çekilişi canlı yayın. Canlı yayın Milli Piyango çekilişi. Milli Piyango çekiliş sonuçları. 2020 Milli Piyango çekiliş sonuçları. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Ne Zaman. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak. Milli Piyango Çekilişi Canlı İzle.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

MPİ'nin ana sayfasından yapılan duyuruda; ''İdaremizce gerçekleştirilecek olan 31 Aralık 2019 (Yılbaşı 2020) özel çekilişi Anıttepe Binası çekiliş salonunda saat 15.00'de başlayacaktır. 80 milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 8 milyon TL ve iki adet amorti çekilişleri 20.00-21.00 saatleri arasında yapılacaktır'' denildi.

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Ne Zaman. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta.Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak. Milli Piyango Çekilişi Canlı İzle.