Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici katıldı.

''OSMAN BAŞKANIMIZ İYİ ÇALIŞTI''
Türkoğlu İlçesi'ne yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirten Ünal, İlçe'ye hizmet için çok fazla çalışmaları gerektiğini dile getirerek, ''Osman Başkanımız da zaten bildiğiniz gibi geçen yıl çok iyi çalıştı'' dedi.

Çocuklarının dağa kaçırılmasında HDP'yi sorumlu tutarak, 3 Eylül'de HDP İl Başkanlığı binası önüne gelen Diyarbakır annelerinin başlattığı oturma eylemine ilişkin konuşan Mahir Ünal şunları söyledi;

Vatanını, bayrağını, ülkeyi sevmenin siyasi görüşü olmaz. Söz konusu vatansa, söz konusu bayraksa, söz konusu dirliğimiz, düzenliğimizse, söz konusu teröre, teröriste ve haine karşı durmaksa bunun aması fakatı olmaz. Ama şimdi birileri teröre terörist, yanlışa yanlış demiyor. Diyarbakır'da HDP'nin önünde eylem yapan analar evlatlarını istiyorlar. Ama çıkmış ne diyor HDP, ''Çözümün adresi HDP değil devlet'' diyorlar. Annesi diyor, ''Benim oğlum en son bu kapıya girmişti'' diyor. O kapıdan giriyor, arka taraftan dağa gidiyor. Bizim oradaki annelerimizin yanında bulunmamız gerekiyor. O annelerin hassasiyetine sahip çıkmamız gerekiyor. Şu unutulmasın ki, '' Bölgede artık korku duvarları yıkılmıştır. Bölgede HDPKK'nın oluşturduğu korku duvarları yıkılmıştır. Artık bölge insanı hesap soruyor'' Bunu devlet sayesinde soruyor. Devlet terörü bitirdiği için soruyor. Şimdi burada siyasetinde nerede durması gerekir? Kamu düzenin ve birliğin beraberliğin yanında durması gerekiyor. Ama biz göremiyoruz.