Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile İlçe Kaymakamımız Mustafa Nevzat Mercan, Türkoğlu Müftülüğünün Nikah sarayında düzenlemiş olduğu iftar programına katıldılar.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş iftar programında şunları söyledi: “Değerli hocalarım Ramazan ayı maneviyatı bol, teravisi bol güzel günlerden geçiyoruz. Ama önümüzde ki 24 Haziran'a gider iken birde seçim çalışmaları var yani Ramazan'la seçim çalışmalarını birlikte götürmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüz aydınlık 25 Haziran'da Türkiyemiz yine bugün olduğu gibi dünyada en güzel, istikrarlı ülkelerden biri olmaya devam edecek. Bundan dolayıda yaptığınız çalışmalardan dolayı, faaliyetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İlçemiz Kahramanmaraş'ta en hızlı büyüyen, en hızlı ilerleyen  metropol  ilçe olabilecek kapasitede. Adana yolu Adıyaman, Malatya, Urfa yolu bu zamana kadar yeteri kadar gelişmemiş ama son yıllarda özellikle son 4 yılda hem inşaat konut sektöründe hem sanayi alanında ve vatandaşlarımızın memurlarımızın Kahramanmaraş'a göçünürüm diyecek projelerle beraber Türkoğlu'na güzel yatırımlar yaptığımıza inanıyorum. Evvel gün burada şehit ailelerimize ve gazi ailelerimize de yemek verdik. Burası geldiğimizde burayı düğün salonu olarak dizayn ettik evlenen arkadaşlara 750 lira, şehit ve gazi ailelerimize bedava. Burayı da sokak aralarında, mahalle aralarında düğün yapılmasın diye hem otoparkıyla hem mescidiyle güzel bir mekan haline getirdik. Sadece burayla ilgili değil yani büyük parklar yürüyüş, alanları meydan projemiz, TOKİ'nin yaptığı çalışmalar, turistik merkez, cezaevi kampüsü, üniversite kampüsü, Diyarbakır'a giden değerli kaymakamımızla yaptırdığımız Fatih Sultan Mehmet Han Cami gibi özellikle ilçemizde sayın kaymakam yüzde 95’lere varan doğalgaz çalışmaları bitti.”

Programda, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a Kaymakam Mustafa Nevzat Mercan tarafından, plaket taktimi yapıldı.

Emekliliğe ayrılan diyanet görevlisi Hamdi Orçan'a ise Belediye Başkanımız Osman Okumuş tarafından plaket taktimi yapıldı.