Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Türk Telekom ile karşılaşacak. 14 Şubat Cuma (bugün) 20:30’da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleyi Emin Moğulkoç, Mehmet Karabilecen, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko Türk Telekom’u elemesi durumunda, 16 Şubat Pazar günü 17:00’de Ankara Spor Salonu’nda oynanacak final mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta – Darüşşafaka Tekfen eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe Beko’da son durum:

Fenerbahçe Beko, Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda final vizesini, 12 Şubat Çarşamba günü konuk ettiği Teksüt Bandırma’yı 100-70 geçerek aldı. Fenerbahçe Beko’da Melih Mahmutoğlu 18, James Nunnally ise 16 sayı buldu. Kostas Sloukas 16 sayı ve 11 asist, Jan Vesely ise 15 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaptı.

Fenerbahçe Beko’da, annesinin vefatı nedeniyle izinli olarak ülkesinde bulunan Joffrey Lauvergne dışında eksik oyuncu yer almıyor.

Türk Telekom’da son durum:

Burak Gören tarafından çalıştırılan Ankara temsilcisinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Guardlar: TJ Campbell, Nick Johnson, Enes Berkay Taşkıran, Muhammed Baygül, Şafak Edge
Forvetler: CJ Harris, Polat Kaya, Metin Türen, Efe Beşok, Kyle Wiltjer, Ercan Bayrak
Pivotlar: Moustapha Fall, Egemen Güven

Türk Telekom, Solgar Vitamin Türkiye Kupası çeyrek final maçında 12 Şubat Çarşamba günü konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 62-56 geçerek yarı final vizesini aldı. Telekom’da Kyle Wiltjer 15, TJ Campbell 13, Moustapha Fall 12 sayı üretti.

Bu sezonki karşılaşmalar:

Ekibimiz, bu sezon Türk Telekom ile ING Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı iki maçı da kazandı. 12 Ekim 2019 tarihinde Ankara’da oynanan mücadele 59-75 üstünlüğümüz ile noktalandı. Bu karşılaşmada Kostas Sloukas 18, Derrick Williams 12 sayı üretti. Türk Telekom’da ise TJ Campbell 16 sayı buldu. Fenerbahçe Beko, 2 Şubat’ta İstanbul’da oynana karşılaşmayı da 91-67 kazanmayı bildi. Ekibimizde Derrick Williams 31, Melih Mahmutoğlu 16 sayı buldu. Rakibimizde ise Kyle Wiltjer 15 sayı üretti.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak. 

Türk Telekom, Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final maçında sahasında Fenerbahçe Beko'yu konuk ediyor. 14 Şubat Cuma günü 20:30’da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 1 tarafından canlı yayınlanacak.

Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçını canlı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz... Türk Telekom, Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final maçında sahasında Fenerbahçe Beko'yu konuk ediyor. Basketbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yayının açılması 15-45 saniye sürebilir. Yayın açılmıyorsa f5'leyiniz.

Türk Telekom Fenerbahçe Beko canlı izle. Türk Telekom Fenerbahçe Beko A Spor izle. Türk Telekom Fenerbahçe Beko TV izle. Türk Telekom Fenerbahçe Beko A Spor HD izle. Türk Telekom Fenerbahçe Beko bedava maç izle. Türk Telekom Fenerbahçe Beko canlı maç izle. Şifresiz Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçı izle. Kesintisiz Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçı izle!

Türk Telekom Fenerbahçe Beko maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
Türk Telekom, Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final maçında sahasında Fenerbahçe Beko'yu konuk ediyor. Merakla beklenen mücadele, A Spor'dan canlı izlenecek.

Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde...

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

TÜRK TELEKOM FENERBAHÇE BEKO MAÇI TIKLA CANLI İZLE

Saat 20:30'da başlayacak olan bu mücadeleyi A Spor'dan canlı olarak yayınlayacak. 

A SPOR HD NASIL İZLENİR? TIKLA...