2020 Survivor'da büyük heyecan. Survivor'da aylarca açlıkla ailelerinden uzak ıssız bir adada yaşam mücadalesi veren yarışmacıların tek bir hayali var. Hepsi şampiyon olmak uğruna kıyasıya yarıştı. 12 Haziran 2020 Cuma Survivor'da neler oldu? sorusunu arama motorlarında bolca arayan izleyenler efsane yarışma programı Survivor 2020’de 12 haziran fragman ve hangi oyun oynandığı konusunda araştırma yapıyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

Survivor Evrim, Suvrivor Nisa ile karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Evrim, atışlarını kastederek “Nasıl girmiyor ya?” şeklinde bir isyan cümlesi kurdu ve daha sonra sinirlerine hakim olamadı ve hüngür hüngür ağlayarak kendisini takımdan uzak bir yerde buldu. Daha sonra takım arkadaşı Elif’in yanına gittiği Evrim, “Bazen zorlanıyorum, yenilince üzülüyorum. Sizi seviyorum.” diyerek hıçkırıklarla gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yayınlanan yeni bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bu akşam erzak oyunu mücadelesinde karşı karşıya geldi. Erzak oyununda bir türlü istediğini veremeyen Evrim, kaybettiği oyun sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de bu akşam kırmızı ve takım yarışmacıları erzak oyununda karşı karşıya geldiler. Ödülü kazanan kırmızı takım yarışmacıları ödüle adeta doydu ve adada mangal keyfi yaptılar. Et, köfte, tavuk, domates ve biberi mangalda yapan yarışmacılar adeta ziyafet çekti.

Survivor’da yeni döneme girilmesiyle birlikte bu haftanın yeni kırmızı ve mavi takımları açıklandı ve yarışmacılar erzak oyununa konsantre oldu. Murat Ceylan’in sunduğu oyunda erzak ödülünü duyan kırmızı ve mavi takim yarışmacıları adeta kendinden geçti. Peki, Survivor’da erzak oyununu hangi takim kazandı? Kırmızı takım mı, mavi takim mı?