Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. 7 as oyuncusunun yanı sıra Fatih Terim ve Hasan Şaş'tan yoksun olmasına rağmen sarı-kırmızılı ekip kazanmayı bildi.

ONYEKURU ÖNE GEÇİRDİ

Birçok futbolcusundan yararlanamayan Galatasaray maça 3'lü savunmayla başladı. 3-4-3 dizilişiyle sahadaki yerini alan sarı-kırmızılılar 18. dakikada öne geçti.

Feghouli'nin rakibini geçip vurduğu top kaleciden sekti. Onyekuru meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi. İlk 45 dakikalık dilim bu skorla sona erdi.

GALİBİYETİ ONYEKURU GETİRDİ

Sahanın en iyi ismi olan Onyekuru, güzel futbolunu gollerle süsledi. Genç futbolcu mücadelenin 73. dakikasında farkı ikiye çıkardı. Selçuk'un pasında kaleciyle karşı karşıya gelen Onyekuru düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

83. dakikada Kayserispor'da Lopes ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılırken 87'de Ömer Bayram karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Fatih Terim, Hasan Şaş, Rodrigues, Donk ve Ndiaye'nin cezalı, Nagatomo, Emre Akbaba, Fernando ve Eren'in sakatlığı dolayısıyla olmadığı Kayseri deplasmanında Galatasaray 3 golle 3 puanı aldı.