Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir karşılaşaması nefesleri kesecek. Maçı canlı izlemek ve heyecanlı dakikalara ortak olmak isteyen futbol tutkunlaır arama motorlarında yoğun olarak Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı canlı nasıl izlenir? şeklinde araştırmalarını sürdürüyor. Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız haberimizde Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçın linkini bulabilir ve karşılaşmayı keyifle izleyebilirsiniz. Tüm detaylar haberimizde mevcut.

Müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Aytemiz Alanyaspor 19 puanla liderlik koltuğunda yer alırken Medipol Başakşehir 15 puanla 6. sırada yer alıyor. Peki, Aytemiz Alanyspor - Medipol Başakşehir maçı ne zaman? Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? canlı izleme bağlantısı var mı? İşte detaylar...

MAÇ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
İki takımın karşılaşması 2 Kasım 2019 Cumartesi günü futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Saat 17:30'da başlayacak olan mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler ise Bein Sports’tan mücadeleyi takip edebilecek.