Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin 6. bölümü büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı günden bu yana salı akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi farklı konsepti özelliği ile dikkat çekiyor.

6. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve yeniden izlemek isteyen seyirciler Sadakatsiz 6. Bölüm tek parça izlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

Sadakatsiz 6. bölüm izle. Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Sadakatsiz 6. bölüm full izle. Sadakatsiz 6. bölüm tamamı seyret. Sadakatsiz 6. bölüm tamamı izle. Sadakatsiz 6. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi Kanal D'in YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz...

SADAKATSİZ 6. BÖLÜM

SADAKATSİZ 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Sadakatsiz 5. Bölüm yayında! Mert ve Asya arasında neler oluyor? Asya'yla baş başa yemeğe çıkan Mert, ona yardım edeceğini söylüyor ancak bir şartla! Peki Mert'in şartı ne olacak? Asya onunla iş birliği yapıp, Volkan'dan intikam alacak mı? Asya ve Volkan, Derin ve Derin'in ailesi ile yemeğe çıkıyor ortalık karışıyor! Asya kinayeli konuşmalarıyla Volkan ve Derin'in tedirgin olmasına sebep olurken sorduğu bir soruyla ortamda soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor! Asya'nın manidar konuşmalarından rahatsız olan Derin, ne yapacak? Ona karşı yeni bir hamle yapacak mı yoksa yine öfkesini Volkan'dan mı çıkaracak?