Kulüpten yapılan açıklamada, Toptaş ve ekibine kulübe sağladıkları katkılar için teşekkür edilirken, yeni teknik direktörün kısa süre içinde duyurulacağı ifade edildi.

Sportif Direktör Hasan Balkan Görevde Kaldı – Takımda Sular Durulmuyor.

Yaşanan ayrılık sonrası teknik ekipte büyük bir boşluk oluşurken, en dikkat çekici gelişme Sportif Direktör Hasan Balkan’ın görevini bırakmaması oldu. Toptaş’ın ekibinde yer alan Balkan’ın istifa etmemesi kulüp içinde tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kanal maraş’ın edindiği bilgilere göre, takımdaki oyuncuların önemli bir kısmı Sportif Direktör Hasan Balkan’ı istemiyor. Geçtiğimiz haftalarda Balkan ile takımın başarılı kalecisi Ramazan Haklı arasında da gerilim yaşandığı öğrenildi.

Kulüp çevrelerinde “Hiç kimse Onikişubatspor’dan üstün değildir” mesajının altı çizilirken, kulüp başkanı ve iş insanı Harun Reşit Gümüşer’in yeni kadro yapılanması sürecinde sportif direktör konusunda da kritik bir karar aşamasında olduğu konuşuluyor.

Gümüşer’den Dev Yatırımlar – Hedef 3. Lig

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kulübü devralan iş insanı Harun Reşit Gümüşer, kısa süre içinde kulübe yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım yaparak altyapı ve tesisleşme çalışmalarını tamamladı. Ülke genelinden önemli oyuncuları kadroya katan Gümüşer’in hedefi net:
Onikişubatspor’u profesyonel lige, yani 3. Lig’e taşımak.

Ancak teknik ekibin görevden ayrılmasıyla beraber kulüpte yeniden yapılanma süreci kaçınılmaz hale geldi. Spor kamuoyunda, “Onikişubatspor’un taze kana ihtiyacı var” yorumları ön plana çıkıyor.

Hafta Sonu Kritik Karşılaşma: Onikişubatspor – Kahta Spor

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, BAL 2. Grup’ta zirve yarışını yakından ilgilendiren Onikişubatspor – Adıyaman Kahta Spor mücadelesi hafta sonunda oynanacak. Teknik heyetsiz kalan sarı-kırmızılı takımın moral seviyesinin düşük olduğu, özellikle sportif direktör konusunda yaşanan huzursuzluğun oyuncular üzerinde baskı yarattığı ifade ediliyor.

Görevden Ayrılan Teknik Ekip

Teknik Direktör: Sedat Toptaş

Yardımcı Antrenör: Cem Alemdağ

Yardımcı Antrenör: Mehmet Akif Alıcı

Kaleci Antrenörü: Yasin Gümbür

Atletik Performans Antrenörü: Emir Ali Uyar

Maç & Analiz Sorumlusu: Oğuz Kılınç

Takım Fizyoterapisti: Batuhan Topuz

Onikişubatspor’da Dengeler Değişiyor

Teknik heyetin ayrılması, oyuncu grubunun büyük bölümünün sportif direktöre karşı duruş sergilemesi ve kritik Kahta Spor maçı öncesi yaşanan belirsizlik, BAL 2. Grup’ta dengeleri tamamen değiştirecek gibi görünüyor.