Futbolseverler Olympiakos Galatasaray maçının canlı yayını için araştırmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar üçüncü hazırlık maçında Yunan ekibi Olympiakos'a konuk oluyor. Olympiakos Galatasaray maçı canlı izle! Sarı kırmızılı futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında Olympiakos Galatasaray maçının canlı yayını ile mücadelenin yayınlandığı kanal yer alıyor. Son dakika bilgisine göre sakatlığı bulunan Omar Elabdellaoui de maç kadrosunda yer alıyor. İşte iki takımın maç kadroları; Olympiakos Galatasaray canlı izle!

Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara gibi ilk 11'de yer alacak transferlerin yanı sıra Barış Alper Yılmaz'ı da kadrosuna katan Galatasaray'da kiralıktan dönen Yunus Akgün ve sakatlığı bulunan Omar Elabdellaoui'de maç kadrosunda bulunuyor. Teknik direktör Fatih Terim, hazırlık maçlarında Mohamed ile Falcao ikilisine birlikte forma verecek. Olympiakos Galatasaray canlı izle! Galatasaray'ın Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçının yayın kanalı da belli oldu. İşte hazırlık maçı hakkındaki tüm detaylar!

Olympiakos Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Olympiakos ile Galatasaray arasındaki hazırlık maçı saat 21.15'de başlayacak. Karşılaşma D-Smart'ın Spor Smart kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Olympiakos Galatasaray maçı canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

OLYMPIAKOS GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE!

Karşılaşma Karaiskakis Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU!

OLYMPIAKOS

Konstantinos Tzolakis, Borges Semed, Yann Gérard M'Vila, Mohamed Dräger, Oleg Reabciuk, Maia da Silva, Marios Vrousai, Mathieu Valbuena, Vasilios Sourlis, Lazar Ranelovic, Hugo Cuypers

GALATASARAY

Fatih, Sekidika, Marcao, Alpaslan Öztürk, Emre Taşdemir, Aytaç Kara, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Feghouli, Arda Turan (KAPTAN), Mostafa Mohamed