TRT Spor'dan Napoli - Juventus maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. İtalya Kupası final maçında Napoli Juventus ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Napoli - Juventus maçı canlı izlemek için araştırmaları yapıyor. Peki Napoli - Juventus maçı hangi kanalda?

Napoli - Juventus canlı izlenecek maçın detayları haberimizde...

İtalya'da şampiyonluğa çok yaklaşan Juventus, geçen sezonki performansını arayan Napoli, İtalya Kupası final maçında kozlarnı paylaşacaklar.

İTALYA KUPASI SAHİBİNİ BULUYOR!

Napoli ile Juventus kozlarını bugün başkent Roma'da paylaşacak. Saat 22.00'de başlayacak dev mücadele, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Futbolda uzun aranın ardından başlayan heyecan, İtalya Kupası ile devam ediyor. Gözler Roma'da oynanacak finale çevrildi. Napoli ile Juventus, kupayı müzelerine taşımak için sahaya çıkacak.

TRT SPOR'dan canlı yayınlanan yarı final maçlarında Napoli, güçlü rakibi İnter'i kupa dışına itmişti. Juventus ise Hakan Çalhanoğlulu Milan'ı geçerek adını finale yazdırma başarısı gösterdi.

Napoli - Juventus karşılaşması TRT Spor kanalından SAAT: 22.00'da naklen olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı internetten izlemek isteyenler trtspor.com.tr'yi kullanabilirler.

Napoli - Juventus canlı izle. Napoli - Juventus maçı canlı izle. Napoli - Juventus kupa maçı izle. Şifresiz Napoli - Juventus TRT spor HD izle. Napoli - Juventus TRT Spor canlı izle. Napoli - Juventus TRT SPOR izle. İtalya kupasında günün maçında Napoli - Juventus maçı izle. Kesintisiz Napoli - Juventus maç izle. Napoli - Juventus donmadan maç izle! Kesintisiz Napoli - Juventus maçı izle! Şifresiz Napoli - Juventus izle. 

Napoli - Juventus maçını canlı takip edecekler ise TRT Spor ve TRT Spor HD  frekans bilgilerini araştırıyor.

İşte, TRT Spor frekans bilgileri:

Kanal adı: TRT SPOR HD
Uydu: Türksat
Frekans: 11054
Sembol Oranı: 30000  
Polarizasyon:  V - Dikey    Batı 
FEC: 3/4