Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, son zamanların en popüler yapımları arasında yer alıyor. Reytingleri vasat gitmesine rağmen yinede birçok kesim tarafından  ilgilyle takip ediliyor.

Bu doğrultuda; Menajerimi Ara dizisinin 42. bölümü büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara 42. bölümünün ekranlardaki yerini almasının ardından, kaçıran ve tekrardan intenret üzerinden izlemek isteyen dizi tutkunları Menajerimi Ara 42. Bölüm Tek Parça İzlemek için yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Menajerimi Ara 42. bölüm izle. Star TV ekranlarında reyting rekoru kıran Menajerimi Ara 42. bölüm full izle. Menajerimi Ara 42. bölüm tamamı seyret. Menajerimi Ara 42. bölüm tamamı izle. Menajerimi Ara 42. bölüm tek parça tamamı izleyebilirsiniz.

Diziyi Star TV'niin YouTube kanalından veya kendi resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz...

MENAJERİMİ ARA 41. BÖLÜMDE NE OLDU?

Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümde; Ego Ajans’taki yeni krizleri ekranlara getirdi. Menajerimi Ara dizisinin 41 bölümünde; Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olan Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döndü. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapmaya karar verdi.

Kıraç’ın planı doğrultusunda menajerler; Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek için harekete geçti. Ancak, hiçbir şey onların istediği gibi gitmeyecekti. Çünkü, Ceyda’nın bu üçlü karşısında pes etmeye hiç niyeti yoktu. Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak, dağıldı. Barış, Aydın’ın borçlandığı otelci adamla ne yapacağını bilemezken, Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’ye ise yeni iş teklifleri yağmaya başladı.