Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı Yaşı 19 Fox TV ekranlarında damga vurmaya hazırlanıyor. Yaşı 19 oyuncuları kimler ve Yaşı 19 dizisi konusu ne sorularının yanıtını ayrıntılı olarak haberimizin devamında bulabilirsiniz. Geçen hafta çekimlerine başlanan Yaşı 19'un başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır yer alıyor. Yaşı 19 ne zaman başlayacak? merak ediliyor. Yaşı 19 dizisi ilk fragmanı heyecanla bekleniliyor. İşte Yaşı 19 dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Fox TV'de yeni dizi Yaşı 19 Kuş dizisinin tüm hazırlıkla hızla devam ediyor. Merak eden dizi izleyicileri için Yaşı 19 dizisi konusu ne? ve Fox TV'nin dizisi Yaşı 19 oyuncuları kimler? sorularının yanıtını ve yapım şirketi tarafından yapılan açıklamaları siz değerli okurlarımız için derledik.

YAŞI 19 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 
Fox TV'nin merakla beklenen yeni dönem dizisi Yaşı 19 ne zaman başlayacak merak ediliyor. Kanal ve yapımcı tarafından şu ana kadar dizinin ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılır yapılmaz haberimizin içerisinde yayınlanacaktır.

YAŞI 19 DİZİSİ KONUSU
Yaşı 19, birbirinden ünlü isimlerin transfer edildiği dizi konusu hakkında kesin bir açıklama yapılmadı. Aşı 19 yakında Fox TV'de izleyiciyle buluşacak.

Erkenci Kuş’un konusu: Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

ERKENCİ KUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR? 
Dizilerin çoğunluğu gibi Yaşı 19 dizisi de İstanbul'da çekiliyor. Dizi çok farklı mekanlar kullanılmayacağı için bir kaç semtte çekimler tamamlanacak.

YAŞI 19 OYUNCULARI KİMLER? 
Merakla beklenen Yaşı 19'un oyuncu kadrosunda Deniz Çakır, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Tolga Güleç, Miray Daner  bulunuyor. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın yaptığı dizinin senaristi ise Sırma Yanık