FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 3. Sezon 75. Bölüm fragmanı yayına girdi. Parmaklıklar arkasına düşen Şahika’yı eski düşmanları beklemeye başlıyor. Bu kez köşeye sıkıştığının farkına varan Şahika, Yıldız ile Ender ikilisinin elinden kendisini kurtarabilecek mi? Yasak Elma 4. Sezon ne zaman başlayacak?

YASAK ELMA 75. BÖLÜM
Uzunca bir süre sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yasak Elma, 4. Sezon 75. Bölüm fragmanında Şahika, elinde bavul ile parmaklıkların
ardına düşüyor. Ancak onu orada da bekleyen bir de sürpriz bulunuyor. Hapiste onu karşılayan tanıdık sima, Şahika'yı dehşete düşürüyor.

Derginin arkasındaki tanıdık yüz ise Ender’dir. İlahi adaletin tecelli ettiğini vurgulayarak Şahika ile yüzleşen Ender'in ardından Şahika'ya yeni bir şok yaşatan bir isim daha belirir. Bu kişi ise Yıldız’dır. Yaşadıklarının nedeni olan Şahika'yı acımasızca dövmeye başlayan Yıldız'ın neden orada bulunduğu ise takipçiler tarafından merakla bekleniyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi izleyicileri yeni sezon için gün sayıyor. 74. bölümü ile sezon finali yapan Söz dizisinin yeni sezon tarihi henüz belli değil fakat Eylül ayında başlaması bekleniyor.