Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok dizi çekimlere ara verilmişti ve geçtiğimiz haftalarda yeniden yayınlanmaya başlanan dizi tekrardan zirvelere yükselerek izleyicilerini ekranlara kilitleyen yapımda yine nefesler tutuldu. Kanalmaras.com olarak sizler için hazırladığımız haberimizde Yasak Elma 76. Son bölüm izle linkine ulaşabilirsiniz. İşte FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 76. Son bölüm izle ekranı!

Hikayesi ve güçlü senaryosuyla ekrana gelen Yaak Elma son bölüm ile bu geçtiğimiz akşam FOX TV ekranlarında yerini yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkat çeken yapım ikinci sezonunda da reyting zirvesini koruyor. Dizinin 76'ncı bölümünde, Ender ve Şahika’nın arası giderek gerilirken, Yıldız, Caner’e sürpriz parti yapma hazırlığına girer. Asuman, Yıldız ve Kerim yakınlaşmasının farkına varır ve bundan hiç hoşlanmaz. Yıldız ve Halit’in yeniden evlenmesi için elinden geleni yapıyor.

Birbirinden heyecanlı sahneler ile dizi adeta nefesleri kesiyor. Diziyi kaçırmak istemeyenler internet üzerinden "Yasak Elma son bölüm izle" araştırması yapıyorlar. Buna göre; haberimizin içerisinden FOX TV ile Yasak Elma 76. son bölüm izle linkine ulaşabilirsiniz.

YASAK ELMA 76. SON BÖLÜM İZLE!

Fox TV ekranlarının sevilen ve milyonlarca izleyici tarafından yoğun olarak takip edilen dizisi Yasak Elma son bölüm izle linkine haberimizin içerisinden ulaşabilir, dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair bilgileri öğrenebilirsiniz.

DİZİNİN 75. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Halit’in eski gücünü kazanması herkes tarafından sevinçle karşılanmış ve Argun ailesi eski düzenlerine dönmüştür. Halit’in amacı zor günlerinde ona çok destek olmuş olan Yıldız’ı geri kazanmak ve onunla yeniden evlenmektir. Ancak Yıldız’ın aklı Kerim yüzünden karışıktır ve ne yapacağını bilemez. Kısa zaman içinde doğru kararı vermesi gerekmektedir.

ADIM ADIM İZLEME YÖNTEMLERİ

Yasak Elma'nın 76. bölümünü FOX TV kanalın internet sitesi ve Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.