Televizyon ekranlarında asıl çıkışını Atiye dizisinde canladırdığı Cansu karakteriyle yakalayan Melisa Şenolsun, Türkiye'nin genç yetenekleri arasında gösteriliyor.

Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla kendi gününde ekranlarda olacak ve izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin oyuncuları ve konusu merakla araştırılırken Özellikle bazı karakterler çok dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı dizisi Rüya kim oynuyor, gerçek adı ne araştırmaları şimdiden başladı.

Peki Rüya kimdir? Melisa Şenolsun Boz kimdir nereli kaç yaşında? İşte detaylar...

Melisa Şenolsun'un hayat verdiği Rüya karakteri, Masumlar Apartmanıı dizisinde dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Maraşlı dizisinin Mahur’u Maraşlı’nın aşkı olacaktır. Rüya, Han'a yeni bir umut olması bekleniliyor.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?
2021 itibarıyla 24 yaşındaki Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 20 yaşında olan genç oyuncunun Efecan Şenolsun adlı bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

6 yaşından itibaren tiyatrolarda rol almaya başlayan Melisa Şenolsun ablası sayesinde tiyatroya adım atmıştır. Ablasının tiyatro gösterisini izlemeye giden Melisa Şenolsun ablası gibi oyuncu olmaya karar vermiştir. 7 sene boyunca jimnastik ve bale kurslarına giden Melisa Şenolsun sporla iç içedir.

Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı. Netflix'te yayınlanan Atiye dizisindeki "Cansu" karakteriyle zirveyi yakaladı.

2021 yılında Masumlar Apartmanı 2. sezonuna dahil olan Şenolsun, "Rüya"yı canlandıracak.

Genç oyuncu şimdilerde ise Umut Evirgen ile birlikteliğini sürdürüyor.