Yayınlandığı ilk günden bu yana her hafta hız kesmeyen temposu ve sürükleyici hikayesiyle milyonları ATV ekranına kilitleyen Maraşlı'nın 4. bölümde bir sahnesi sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kahramanmaraşlı sanatçı Aşık Mahzuni Şerif'in İşte Gidiyorum Çeşm'i Siyahım'ım türküsünü duymasıyla birlikte duygularına yenilip kontrolünü tamamen kaybettiği anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlendi. Unutulmaz anlar 'Maraşlı'nın arasına adını yazdırdı.

Rekor kıran dizide Mahur, gece yarısı araçtan indiği sırada Maraşlı'nın araçtan inmesine izin vermeyerek o sırada çalan türkünün bitmesini beklemesini söyledi. Sosyal medyada milyon kez izlenen o sahne ''İşte Gidiyorum Çeşm'i Siyahım" sorusunu sordururken, izleyicide daha da çok merak uyandırdı. 

MARAŞLI'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS
Çok konuşulan ve rekor kıran bu bölümde Maraşlı Celal'i canlandıran Burak Deniz'in performansı hayranlık uyandırdı. Başta Kahramanmaraşlıların takip ettiği diziyi izleyenler, 'Maraşlı bu kez Kahramanmaraşlı olduğunu kanıtladı' diyerek mesaj yazmaya başladılar.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur kaleme aldığı Maraşlı'nın yönetmenliğini Arda Sarıgün üstleniyor. Maraşlı'da Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular başrolde bulunan Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor.

İşte sosyal medyadan gelen mesajlar şu şekilde;

Haberleri Twitter'da takip et --> @kanalmaras