Yaz döneminde sezon dizleri birer birer gün yüzüne çıkıp, isimleri ve  hatta tüm ayrıntıları kulislerde dolaşırken, 'Maraşlı' adlı yeni dizisini duyuran TIMS & B, büyük bir heyecan fırtınası yaratmıştı.

Dizinin kadrosu ve senaryosu için çalışmalara başlamıştı. Mafya dizisi türünde olması beklenen Maraşlı dizisinin başrolünde geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde başrolde yer alan ve hayranlarını memnun eden bir performans sergileyen Kıvanç Tatıltuğ, paylaşacaktı ki kötü haber geldi.

Ortaya atılan iddialara göre, Maraşlı dizisi daha çekimleri başlamadan rafa kalktı. Haliyle diziyi büyük bir heyecanla bekleyen diziseverler ise 'Maraşlı' neden iptal oldu diye her yerde aramaya başladı.

DİZİ NEDEN RAFA KALKTI?
Henüz Tims&B Yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Maraşlı dizisi şimdilik tarih oldu. Tabi konuyla ilgili net bir bilgi geldiğinde haberimizde duyuracağız.

Netflix iki Türk yapımı dizi için BKM Film ile anlaştı. İddialara göre BKM Film'in sahibi Yılmaz Erdoğan'ın dizilerinden birinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürdüğü söylendi.

Bu sorular merakla yanıt bekliyor.

(Kaynak: Kanal Maraş)