Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Leyla ile Mecnun yapım ekibi ile anlaşmaya vardı. Sihirli Annem dizisinin tekrar yayınlanmasıyla başlayan süreç, bir dönem ekranların vazgeçilmez yapımları arasında gösterilen Leyla ile Mecnun'la son buldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanıp, 3 yıl içinde takipçileriyle duygusal bağ kurmayı başaran Leyla ile Mecnun dizisi, yine Onur Ünlü'nün öncülüğünde hazırlanıp Exxen'de listelenecek. Peki, Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri ne zaman? Exxen'de ne zaman yayınlanacak?

Leyla ile Mecnun Exxen platformuyla anlaşmaya vardı!
TV100'de çıkan bir habere göre, Leyla ile Mecnun dizisinin yapımcısı Onur Ünlü'nün dijital içerik platformu Exxen ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Peki, yayın tarihi ve çekim tarihi belirlendi mi? 3 yıl içinde izleyicinin hoşgörüsünü kazanmayı bilmiş bir yapım olan Leyla ile Mecnun dizisi, final yapmadan ekranlardan ayrılmıştı. O dönemin koşullarında final yapamadan ayrılan dizi bir yerden sonra halkın gönlünde taht kurdu. Ancak, sonraki yapımlar; Leyla ile Mecnun etkisi yaratamadı ve kısa soluklu oldu. Özellikle, Ben de Özledim adıyla yayımlanan devam dizisi erken finale kurban gitmişti. 

Ne zaman çekilecek?
Leyla ile Mecnun hakkında en çok merak edilen bir diğer detay ise dizinin ne zaman çekileceği ve ne zaman yayınlanacağı şeklinde. Leyla ile Mecnun dizisinin yaz aylarında Onur Ünlü'nün öncülüğünde çekilmesi ve sonbahara doğru yine Exxen'de yayımlanması planlanıyor. 

Leyla ile Mecnun oyuncuları
Diziye dair merak edilen bir diğer detay ise oyuncu kadrosunda değişiklik olup olmayacağı yönünde. Absürt komedi anlayışına yeni bir soluk katan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncu kadrosunda herhangi bir değişiklik yapılmayacağı, yine aynı kadro ile yayın hayatını sürdüreceği konuşuluyor. Peki, Leyla ile Mecnun oyuncuları arasında kimler var? İşte o liste... 

Ali Atay
Ezgi Asaroğlu
Melisa Birkan
Müge Boz
Zeynep Çamcı
Serkan Keskin
Osman Sonant
Ahmet Mümtaz Taylan
Cengiz Bozkurt
Köksal Engür