Kardeşim dizisi için geri sayım devam ediyor. Bu sezon sessiz başlayan dizi kısa sürede fenomen oldu. Her cumartesi akşamı ATV'de yayınlanan dizinin son bölüm çekimleri başladı.

Anne ve babalarını arka arkaya kaybettikten sonra yaşam mücadelesi veren dört kardeşin, bazen sıcak bazen de çok gergin sahnelerinin anlatıldığı "Kardeşlerim" 18. bölümüyle bu sezona veda ederek 19 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Bu sezonun en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi eylül ayında yeni bölümleriyle macerasına devam edecek. Dizinin 17. bölümü yarın akşam ekranlarda olacak ve bomba sahnesi ekrana gelecek. Kendisine yapılanları hazmedemeyen Tolga, sahte silahlar yerine gerçek silahları tiyatro sahnesine çıkaracak ve Doruk'un hayatını tehlikeye atacaktır.

Sezon finalinin çekimlerine bugün başlanan dizinin çoğu sadece reytinglerde değil sosyal medyada da büyük başarılara imza atan genç oyunculardan oluşuyor. Çekimler bittikten sonra oyuncular uzun bir yaz tatiline başlayacak

Sosyal medyadaki başarısıyla rekorlar kırmaya devam eden Kardeşim dizisi, başarısıyla çok özel bir ödüle layık görüldü. YouTube'da 1 milyonu aşan hayran sayısıyla YouTube, diziye özel altın ödüle layık görüldü.

Dizinin 16. bölümü bir günde YouTube'da 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşarak büyük bir rekor kırdı.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı 'Kardeşlerim' dizisinin genç oyuncuları daha çok ilgi gördü... Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak İsimler Göker, Terçür Damla Suikizoğlu gibi bir önceki dönemin öne çıkan gençleri oldular.