Survivor 2021 yarışması geçtiğimiz haftalarda sona erdi ancak gündemde kalmaya devam ediyor. Gazeteler, Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan İsmail Balaban'la röportaj yapmak için sıraya girdi. Son olarak YouTube kanalına konuk olan İsmail Balaban, yarışma sırasında hayatı ve özel hayatı hakkında çok önemli bir açıklama yaptı. Survivor'da bu sezon fırtına gibi esen İsmail Balaban, sonunda şampiyonluk ipini başarıyla yenerken, aşk hayatında aksilikler yaşanıyor. Şampiyon İsmail Balaban nişanlısından ayrıldı mı? İsmail Balaban ve Gamze Atakan ayrldı mı?

Acun Ilıcalı'nın TV8 kanal ekranında yayınlanan Survivor 2021 oyunu geçtiğimiz haftalarda sona erdi ancak sosyal medya ve medyadaki tepkisi devam ediyor. Survivor şampiyonu İsmail Balaban, şampiyon olduktan sonra memleketine bile dönemedi çünkü TV kanalları ve YouTube kanalları peş peşe indirimler sunuyor. Survivor 2021 yarışmasının bu yılki galibi İsmail Balaban son YouTube programında yaptığı açıklama bomba gibi gündeme oturdu. Nişanlısı hakkında konuşan İsmail Balaban, özel hayatıyla ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

ANNESİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR AĞZINA ALMIYOR

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban yarışmaya katıldığında çok talihsiz bir olay yaşandı. Aile Konferansı Ödülü'nü kazanan İsmail, annesinin gözyaşları içinde söyledikleri karşısında şok oldu. İsmail'in annesi daha sonra onu Gamze'nin adını söylememesi konusunda uyardı çünkü nişanlısı ve nişanlısının ailesiyle büyük sorunları vardı. İsmail Balaban annesine verdiği sözü tuttu ve katıldığı programların hiçbirinde nişanlısı Gamze'den bahsetmedi.

İSMAİL BALABAN VE NİŞANLISI GAMZE ATAKAN AYILRILDI MI?

Survivor'da İsmail Balaban hayranları şimdi de İsmail Balaban ile nişanlısı Gamze Atakan'ın ayrılıp ayrılmadığını öğrenmeye çalışıyor. İsmail, son olarak bu konuya kayıtsız kalamadı ve Antalya'ya gitmediğini, gittikten sonra Gamze ile oturup konuşacaklarını söyledi.

İSMAİL BALABAN VE ALEYNA KALAYCIOĞLU AŞK MI YAŞIYOR?

Özellikle son zamanlarda İsmail ile nişanlısının ayrılması hakkında çokça konuşulmasına rağmen, şimdi başka aşk teklifleri de ortaya atılıyor. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre İsmail Balaban, rakip arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'na aşık oldu. Ancak bu iddialar her iki tarafça da kategorik olarak yalanlandı ve böyle şeylerin imkansız olduğu belirtildi. Survivor 2021'in yarışmacısı Aleyna Çalışkan'ın daha önce Batuhan Karacakaya'ya aşık olduğu söyleniyor.