Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da heyecan dorukta. Merakla takip edilen dizi dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi meraklandırdı. Öte yandan diziyi izleyemeyenler Çukur son bölümünü aratmaya başladı.

Çukur 118. bölümü tek parça halinde kolaylıkla izlemek isteyenler doğru adreste. Bu başlık altında bulunan haberimizi inceleyerek Çukur son bölümünü izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

ÇUKUR 118. SON BÖLÜMÜ İZLE

1 Mart Pazartesiakşamı yayına giren Çukur, 118. son bölümü izlemek için Show TV'nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÇUKUR 117. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç ve Vartolu, Kulkan'ı yakaladı. Ölüme adım adım yaklaşan Kulkan ise elindeki en büyük kozu kullanarak Efsun'un yerini Yamaç'a söyledi. Yamaç, Efsun'un izini bulmayı başarırken, uzaktan Efsun'u ve kızını gördüğünde duygu dolu anlar yaşadı. Efsun'u takip etmeye başlayan Yamaç, finalde Efsun'un karşısına çıktı. Büyük karşılaşmanın yaşandığı dakikalarda nefesler tutuldu, neler olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Yamaç ve Efsun'un yıllar sonra yeniden birbirini gördüğü heyecan dolu anlara neden oldu.

Vartolu, yıllar sonra Yamaç'ı evine tekrar getirdi. Sultan Hanım, Yamaç'ı karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşarken, oğluyla yıllar sonra bir araya geldiği duygusal anlar izleyenleri de derinden etkiledi. Yamaç, Çukur'da yaşanan değişime şahit olduktan sonra Koçovalı evinde de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını gördü.

Amca, evdeki düzeni de tamamen değiştirmişti. Cumali ise Yamaç'ın da Amca'nın tarafında yer aldığını düşünerek Çukur'dan gitmeye karar verirken, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Yamaç, Koçovalı evinde kalmayarak yeniden abisinin yanına geldi. Bu gelişmeyle Cumali, Çukur'da kalmaya karar verdi.