Kanal D'nin gönüllere hitap eden Camdaki Kız  muhteşem bir sezon finali ile ekrana geldi.

OGM Pictures yapımı Kanal D'nin iddialı dizisi "Camdaki Kız" sezon finali ile 10 Haziran Perşembe akşamı ekrana geldi. Bu dizi bir kez daha AB ve ABC1 kategorilerinde günün en yüksek reyting alan eseri oldu.

Dizinin sezon finalinde Hayri'nin rolü akıllarda tutuldu. Hepimizin bildiği gibi, bu rolün ünlüsü ile röportaj yapılıyor ve kendisi bu hikayeye acemi olacak. Hayri rolünü kimin oynayacağı ikinci sezonun başına kadar soru işareti olarak kalacak.

Kantar Medya'nın verilerine göre Gülseren Budaıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerini anlatan Camdaki Kız'ın sezon finali 11.06 reyting ve 30.94 izlenme ile günün en yüksek reytingli eseri oldu. AB kategorisi, ABC1 kategorisinde 10.62 reytinge ve 26.93 izlenmeye sahip oldu.

Feride'den Cana'ya "cehennem" tehdidi...

"Camdaki Kız"ın sezon finalinde Feride'nin Kana'yı tehdit ettiği bir sahne damgasını vurdu. Düğünün sonunda Feride, Kana ve Seda'nın yan yana kavga ettiğini gördü. Sedat'tan ayrılamayan Cana'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Feride, Cana'yı Sedat'tan uzak tutarak, saçına asarak tehdit etti ve Cana'yı yalnız yakaladı. Öte yandan Cana korkusuzdur. Ancak Felid, Jana'yı incitmek için tüm gücünü kullanmaya hazırdı.

Geçmişte aynı kadını seven Muzo ve Sedat arasındaki büyük hesaplaşması...

Reyting rekortmeni dizinin sezon finalinde büyük bir sır ortaya çıktı. Muzaffer ve Sedat bir zamanlar Nalan'a benzeyen sarışın bir kadından hoşlanırlar. Muzaffer, Sada'ya Naren'e layık olmadığını söyledikten sonra, Sada öfkeyle kardeşine geçmişi hatırlattı. Mu Zo, Seda'yı Nalan'ı kızdırmaması için tekrar uyarması dikkatlerden kaçmıyor.

KİM BU HAYRİ?

Ayrıca dizide yeni bir sürpriz daha var. Hayri, yüzü ağlarken Nalan'ın omzuna dokunması izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı.

Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide sergilediği performans büyük beğeni topladı.

Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezonuyla ekranlarda olacak.