11 Aralık 2020 cuma akşamı Star TV ekranlarında 1. bölümü ile yeni sezona başlayan Akrep dizisi günün en çok izlenen diziler arasına girdi. Bizde bu konumuzda Akrep dizisini 1. bölümü nasıl buldunuz beğendiniz mi dizinin yorumları görüşleri izleyici deneyimleri hakkında bilgileri sizlerle paylaşmak ve sizlerden gelen yorumları herkese ulaştırmak istiyoruz.

Akrep Dizisi 1. Bölümünde Neler Oldu?
Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur! Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir! Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda’yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem’in de Ferda’nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)’nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir! Emgen Ailesi’nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun), Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda’nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda’nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras’ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Herkesin Gözü Bu İkilide Olacak!
Star’ın yeni dizisi ‘Akrep’in merakla beklenen 1.bölümü yayınlandı. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadın yer alıyor. Yapımını, 1441 Production adına İrfan Şahin’in yaptığı dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kıyasıya Bir Savaşa Girecek İki Kadın!
Dizinin afişinde, kıyasıya bir savaşa girecek iki karakteri canlandıran Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer aldı. Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor.

Güçlü Oyuncu Kadrosu!
Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.

Akrep Dizisini Nasıl Buldunuz?
Star TV ekranlarında 11 Aralık cuma akşamı başlayan arıza dizisinin ilk bölümünü yayınlandı.
Akrep dizisi için cuma günü oldukça zorlu bir gün olarak göze çarpıyor. Geçen sezondan kalan Arka sokaklar, Hercai gibi dizilerin yanı sıra bu sezon başlayan Ramo ve Kırmızı Oda gibi dizilerde cuma günü reyting yarışında ciddi bir mücadeleyi göz önüne seriyor. Peki bu kadar dizinin içinde Akrep dizisi cuma günü devam eder mi izleyici toplar mı hemen bu konuda bilgiler verelim.

İlk bölümde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı oyuncular ön plandaydı. Sonraki bölümlerde diğer oyuncuları da daha fazla görmeye başlayacak gibiyiz. Akrep dizisinde çalan şarkıları çekim yerlerini oldukça beğendik. Ancak çok akıcı gitmeyen bir senaryoyu da hemen dile getirmek gerek. Hani derler ya su gibi akıp giden bir senaryo diye açıkçası böyle bir senaryo arıyordum ancak bulduğumu söyleyemem. Sizlerde Akrep dizisinin ilk bölümü ve sonraki bölümleri hakkındaki yorumlarınızı görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz.

Akrep Dizisini Beğendiniz mi İzlenir mi?
Akrep dizisini nasıl buldunuz sorusuna oyuncu kadrosu ile birlikte yeni sezon oldukça iyi bir başlangıç yaptığını belirtmemiz gerekir. Ramo ve Hercai gibi güçlü dizilere rağmen Akrep dizisi cuma günlerine yeni bir soluk getirecek görünüyor. Öyle ki almış olacağı reyting oranları ile Akrep dizisi gelecek haftalarda da cuma günlerinin reyting birinciliği için en önemli dizilerden birisi olacağını gösterdi.

Akrep Dizisi İzlendi mi Tutuldu mu?
Arıza dizisi ile ilgili reyting sonuçlarına bakarak dizinin izlenip izlenmediğini daha net görebiliriz. Arıza dizisinin reyting sonuçları 11 Aralık cuma gününden itibaren resmi reyting sonuçlarına bakarak daha net bir açıklama yapabiliriz. Öncelikle diziyi izledikten sonra daha aksiyonlu heyecanlı bir dizi olmasını beklediğim Akrep dizisinden umduğumu bulamadım. Ancak bu benim gözlemim izleyicilerin Akrep dizisini izledikten sonra ki yorum ve görüşleri elbette genel anlamda çok daha önemli. Sizce Akrep dizisi yeteri kadar izlendi mi tutuldu mu reytinglerde beklediğini bulabilir mi yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz.

Akrep Dizisi Hakkında Yorumunuz Görüşünüz nedir?
2020-2021 sezonu diziler için oldukça rekabetçi ve zorlu bir dönem olacak. Akrep dizisi cuma akşamları yeteri kadar izlenir mi tutar mı reyting alabilir mi elbette bu sorular çok önemli. Ancak arıza dizisinin başrollerinde oynayan Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim'in birbirine uyumlu olması dizinin aksiyonlu olması ve cuma akşamı çok fazla alternatifin olması ile birlikte reyting yarışında kıyasıya bir mücadelenin içine gireceği gibi görünüyor. Arıza dizisi hakkında yorumunuz görüşünüz nedir? Aşağı yorumlarınızı açıkça yazabilirsiniz.