37 yaşındaki TV yıldızı Scott Disick ve 19 yaşındaki model Amelia Gray Hamlin bir süredir aşk yaşıyor. Aralarındaki yaş farkından dolayı hedefte olan ikili herşeye rağmen ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Hepimizin bildiği gibi Amelia Gray Hamlin'in babası 69 yaşındaki oyuncu Hary Hamlin ve 57 yaşındaki aktris annesi Lisa Rinna bu ilişkiye karşı çıkıyor.

Scott Disick, 2005'ten 2015'e kadar Kourtney Kardashian ile evliydi. Boşandıktan sonra, 2017'den 2020'ye kadar 22 yaşındaki Sofia Richie ile sevgili oldu.

Bir dönem seks bağımlılığı tedavisi gören Scott Disick, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında genç kız arkadaşının tanga ve sutyenle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Scott, Instagram hikayesinde ten rengi bir tanga içinde bir kitaplığa yaslandığı bir fotoğrafı "Biraz daha yüksek, neredeyse orada" başlığıyla yayınladı.

Scott Disick'in paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada yankı uyandırdı. Disick, genç sevgilisinin uygunsuz fotoğraflarını paylaştığı için eleştirildi ve bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.