Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde hastanelik olmuştu. Beş gündür hastanede tedavi gören Çıkel'in ablası, kardeşinin vücudunda enfeksiyon olduğunu bu nedenle tedavisinin yatılı devam ettiğini açıklamıştı. Tüm bu haberlerin ardından ünlü mankenden sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

''KANINDAKİ MİKROP ORANI ÇOK YÜKSEK ÇIKMIŞTI''

Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede tedavi gören Çağla Şıkel'in ablası güzel sunucunun durumu hakkında ilk bilgiyi vermişti. Berna Şıkel, "Geçen cumartesi ağır bir enfeksiyon nedeniyle apar topar hastaneye gittik. Enfeksiyon kapmış ve vücudunu kaplamıştı. Bu nedenle ağır bir antibiyotik tedavisi görüyor. Kanında mikrop oranı çok yüksek çıktığı için yatarak tedavisi devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

"DAHA İYİ OLACAĞIM"

Çıkan haberlerin ardından ünlü manken Çağla Şıkel, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak, "Merak eden, arayan, mesaj gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Enfeksiyon rahatsızlığından dolayı hastanede 5'inci günümdeyim. Çok şükür şu an iyiyim ve daha da iyi olacağım. Herkese sevgiler." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: VATAN