Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Bircan Bali, Seren Serengil, Deniz Akkaya'nın yorumcu olarak bulunduğu Söylemezsem Olmaz programının bugün ekranlara gelen son bölümünde Hadise ile ilgili şok iddialar gündeme geldi. Deniz Akkaya, Hadise'nin Reza Zarrap ile ilişki yaşadığını ve hatta bu ilişkinin ünlü popçunun hamile kalması nedeniyle bittiğini öne sürdü.

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde 3 gün zorlama hapsi yattıktan sonra Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programıyla ekrana geri dönmüştü. Seren Serengil ve Bircan Bali ile birlikte programın yorumcu koltuğunda oturan Deniz Akkaya, bugün skandal bir iddiaya imza attı. Deniz Akkaya’nın hedefinde ise ünlü popçu Hadise vardı. Akkaya canlı yayında üstü kapalı olarak “Reza Zarrab’tan hamile kaldı. İlişki bu yüzden bitti.” dedi.

EBRU GÜNDEŞ DAVA AÇMIŞTI

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’a sadakatsizlik nedeniyle boşanma davası açmıştı. Bu haber büyük sansasyon yaratırken altından ise Hadise - Ebru Gündeş - Reza Zarrab skandalı çıkmıştı. Nisan ayından bu yana konuşulan iddialara göre Reza Zarrap, eşi Ebru Gündeş’i ünlü popçu Hadise ile aldatmıştı. Hadise ve Ebru Gündeş’in de yakın arkadaş olduğu herkes tarafından biliniyordu.

HADİSE İDDİAYI YALANLAMIŞTI AMA…

O dönem oyuncu Kaan Yıldırım ile sevgili olan Hadise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak Ebru Gündeş'in bu konuda sessizliğini koruması her geçen gün yeni bir söylentinin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Ebru Gündeş ve Reza Zarrab evliliği geçtiğimiz Mayıs ayında görülen duruşmada tek celsede sona erdi. Birkaç ay sonra da Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı bitti. Ünlü popçu Hadise şu sıralar Gloria Jeans sahibi Mehmet Dinçerler ile birlikte.

HADİSE REZA ZARRAB'DAN HAMİLE KALDI İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde hakkında verilen uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle zorlama hapsi alan ve cezaevine giren Deniz Akkaya bir ceza evinden çıkar çıkmaz Söylemezsem Olmaz programında yorumcu koltuğuna oturdu. Seren Serengil ve Bircan Bali ile birlikte programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya bugün Zehir zemberek ifadelerle Hadise'ye yüklendi. Deniz Akkaya, “Reza Zarrab’tan hamile kaldı. İlişki bu yüzden bitti.” iddiasında bulundu.