Fransa Ligue 1'de 37. hafta hafta karşılaşmasında Lille, Saint Etienne'ni konuk etti. Pierre Mauroy Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Fransa Ligue 1'de heyecan devam ediyor. 37. hafta maçında Lille sahasında Saint Etienne'ni ağırladı. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Ligin 37. hafta mücadelesinde Lille, Pierre Mauroy Stadı'nda Saint Etienne'ni konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı.

Lille'de milli futbolculardan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik 90 dakika forma giyerken, Yusuf Yazıcı ise 75. dakikada oyuna dahil oldu. 

Lider Lille puanını 80'e yükseltirken, Monaco 46 puanla 11. sırada yer aldı.

LILLE - SAINT ETIENNE MAÇI SAAT KAÇTA?

Lille - Saint-Etienne maçı bugün 16 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile saat 22:00'da başlayacaktır.

LILLE - SAINT ETIENNE MAÇI HANGİ KANALDA?

Maçı Bein Sports 4, Digiturk 80, Kablo TV 235, Bilyoner TV kanallarından izleyebilirsiniz.

LILLE - SAINT ETIENNE MAÇI HAKEMİ

Pierre Mauroy'da oynanacak Lille - Saint-Etienne maçını Jerome Brisard yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve beIN Sports 4'ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

LILLE - SAINT ETIENNE MAÇI İLK 11'LERİ:

Lille: Maignan, Zeki Çelik, Fonte, Botman, Reinildo, Soumare, Sanches, Bamba, Aruajo, David, Burak Yılmaz

Saint-Etienne: Bajic, Debuchy, Cisse, Kolodziecjczak, Silva, Neyou, Camara, Aouchiche, Bouanga, Hamouma, Khazri

LİLLE MAÇINI KAZANIRSA ŞAMPİYON OLUYOR MU?

Fransa Ligi'nde Lille 79 puanda 1. sırada. PSG ise 76 puanla 2. sırada yer alıyor. Normalde eğer ikili averaj olsaydı Lille bu maçını kazansa kesin şampiyon olur diyebilirdik. Fakat Fransa Ligi'nde ikili averaj sistemi yok genel averaja bakılıyor. İkili averaj olsaydı Lille daha öndeydi. Çünkü ligde ilk maç 0-0 berabere bitmiş. İkinci maçı ise Lille 1-0 kazanmıştı. Lille 2'li averajda PSG karşısında daha üstündü. Fakat Fransa Ligue 1'de ikili averaj yok genel averaj mevcut. Bu bakımdan Lille bu maçını kazanırsa kesin şampiyon olur diyemiyoruz. Lakin PSG puan kaybederse ve Lille maçı kazanırsa işte o zaman kesin şampiyon olur.

BURAK YILMAZ'A GÜVENİYORLAR

Saint-Etienne maçı öncesinde Lille'de tüm gözler Burak Yılmaz'da olacak. 35 yaşındaki yıldız, son 5 maçta 5 gol atıp ve 1 asist yaparak, takımının şampiyonluk yürüyüşündeki en büyük desteği verdi. Burak Yılmaz, bu akşam da atacağı gol ve gollerle takımını sırtlamak istiyor.

TÜRK YILDIZLARDAN 38 GOLLÜK KATKI

Milli futbolcularımız Lille'in şampiyonluk yürüyüşüne çok önemli bir katkı verdi. Savunmanın vazgeçilmez ismi sağ bek Zeki Çelik 27 lig maçında 3 gol, 2 asist ile oynadı. Yusuf Yazıcı, 30 karşılaşmada 7 gol ve 4 asist yaptı. Golcü Burak Yılmaz ise 26 mücadelede 15 kez rakip fileleri havalandırırken, 7 de gol pası verdi.

Lille Saint Etienne canlı izle. Lille Saint Etienne selçuksports canlı izle. Lille Saint Etienne jest yayın canlı izle. Lille Saint Etienne justin tv canlı izle. Lille Saint Etienne Periscope canlı izle. Lille Saint Etienne maçı canlı izle. Lille Saint Etienne maçını izle. Lille Saint Etienne bein sports 4 şifresiz canlı izle. Lille Saint Etienne maçını bedava seyret. Lig TV Şifresiz Lille Saint Etienne Bedava Jestyayın canlı yayın izle. Lille Saint Etienne taraftarium 24 canlı izle. Ligue 1 canlı Lille Saint Etienne maçı kesintisiz donmadan canlı HD maç yayını izle. Lille Saint Etienne maçı hangi kanaldan canlı izlenecek? Fransa Ligue 1'in 37. haftasında Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeli Çelik'in formasını giydiği Lille, evinde Saint Etinne ile karşı karşıya geliyor. İşte detaylar...

Fransa Ligue 1'de şampiyonluk günü geldi çattı. Ligue 1'in son haftasında Lille ile Saint Etienne karşı karşıya geliyor. Öte yandan bu heyecanlı geçecek bu maçı izlemek isteyenler Lille Saint Etienne nasıl canlı izlenir? Sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. ''Lille Saint Etienne canlı izle'' bağlantısı ve daha pek çok detayı bu başlık altında bulabilirsiniz. Fransa Ligue 1'in 2020-2021 sezonunun son karşılaşması Lille - Saint Etienne maçı canlı yayını…

Fransa Ligue 1'de son perde Kapanıyor. Ligue 1'in en büyüğünün belli olacağı bu heyecanlı karşılaşma an itibariyle başladı. Heyecanlı geçen karşılaşmayı izlemek ve bu tarihi anların heyecanına ortak olmak isteyen şahitlik etmek isteyenler Lille - Saint Etienne nasıl canlı izlenir? Sorusuyla yoğun şekilde araştırmalarını sürdürüyor. ''Lille Saint Etienne maçı canlı izle'' bağlantısını burada bulabilirsiniz. İşte Lille Saint Etienne maçı canlı yayını…