İtalya Serie A 2019/2020 sezonun 27. haftasında Lecce ile Ac Milan karşı karşıya geliyor. Heyecan dolu bir mücadeleye tanık edecek olan Lecce - Ac Milan maçı, bugün ekran başından canlı olarak takip edilebilecek. 22 Haziran Pazartesi günü saat 20:30'da oynanacak olan karşılaşma, CBC Sports kanalından canlı izlenebilecek. Biz de siz değerli okurlarımız için konuyla ilgili merak tüm bilgileri derledik. İşte detaylar...

Corona virüsü salgını sonrası yeniden başlayan İtalya Serie A'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Düşme hattından kurtulmak isteyen Lecce, sahasında Milan'ı konuk ediyor. Zlatan İbrahimoviç'in sakatlığı sebebiyle oynayamayacağı mücadelede Hakan Çalhanoğlu'nun 11'de başlaması bekleniyor. Lecce'de ise Diego Farias, Khouma Babacar ve Filippo Falco maçta oynayamayacak.

LECCE-MILAN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Lecce ile Milan arasında oynanacak maçı CBC Sports ekranlarında izleyebilirsiniz. Maç 20:30'da başlayacak.

LECCE-MILAN MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ
Lecce: Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Majer, Tachtsidis, Mancosu; Falco, Saponara; Lapadula

Milan: Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Hakan Çalhanoğlu, Bonaventura; Rebic

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500