Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Kahraman Yürekliler Derneği'nin üyeleri, mahalle mahalle gezerek ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine gidip, ekmek dağıttı. 

Kahraman Yürekliler Derneği, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında Kahramanmaraş'ta evlerinden çıkamayan mahalle halkına kapı kapı dolaşarak ekmek dağıttı. Kahramanmaraş'ta her zaman ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatan Kahraman Yürekliler üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına yetişti. 

Kahraman Yürekliler Dernek Başkanı Ümit Bayrak, ekmek dağıtımını ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ramazan ayının başlaması ile birlikte korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan mahalle halkımıza, sağlık çalışanlarımıza, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ekmek dağıttık. Bu dağıtımlarımıza derneğimiz olarak devam edeceğiz. Gönüllü vatandaşlarımızdan alıyor ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" dedi.

Kahraman Yürekliler Dernek Başkanı ve Saçaklızade Mahallesi Muhtarı Ümit Bayrak yaptığı açıklama şöyle:

"BİR EKMEKTE SİZ ALIN DİYORUZ"
"Öncelikle bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kaymakamımıza özellikle teşekkür ediyorum. Mahalle muhtarlarımızla bütün kapıları çalarak, vatandaşlarımızın akşamkiiftarlarına konuk oluyoruz. İnşallah yarın başka bir mahallede olacağız. Şuana kadar 10 binin üzerinde ekmek hayırseverlerimizden geldi. Daha da fazla olacak Allah'ın izniyle. Yarın başka bir mahallede bir ekmekte siz alın diyoruz hayırseverlerimize. Herkesten Allah razı olsun."

"HER DAİM VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"
"Biz elimizden geldiği kadar inşallah devletimizin yanında olacağız, milletimizin yanında olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyası dahilinde biz de bu hizmeti yapacağız vatandaşlarımıza. İnşallah yağmur çamur demeden Kahraman Yürekliler ekibi olarak her daim vatandaşımızın yanında olacağız"
ifadelerinde bulundu.

Yörükselim Mahallesi Muhtarı Akif Neşnat, "Eğer tadını bilirsen ekmeği paylaşmak daha lezzetlidir. Eğer ekmeği tadı paylaşırsan ekmekten daha lezzetlidir düşüncesiyle bugün Kahraman Yürekliler Derneği tarafından mahallemize ekmek geldi. Gelen ekmekleri bütün mahalle sakinlerimize dağıtıyoruz. Hayat paylaştıkça güzel. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Akçakoyunlu Mahallesi Muhtarı Atilla Kebapçı, "Hayırseverlerimize, Kahraman Yürekliler Derneği'ne çok teşekkür ediyoruz. Bugün Akçakoyunlu mahalle sakinlerimizin iftar sofralarına misafir olacağız. İnşallah hayır dualarını alacağız" diye konuştu.