AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Onikişubat İlçesi tarafından Batıpark Futbol sahasında düzenlenen iftar programına katıldı. Burada partililerin sevgisiyle karşılaşan Ünal, vatandaşlara hitap etti.

Mahir Ünal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"16 yıl mücadeleyi beraber verdik. 16 yıl boyunca bir diriliş gerçekleştirdik. Bu millet AK Parti'ye bir görev verdi. Bu milletin AK Parti'ye verdiği görev şuydu, "Tarihin içinden akıp gelen bu aziz milletin büyük iddia ve hayallerini tarih boyunca verdiği, büyük kavgayı sürdürme görevi bu milllet bize." Ve biz 2002 yılında göreve geldiğimiz bugüne kadar darbelere, kapatma davalarına, 27 Nisanlara, Gezi'ye, 17/25 Aralık'a ve 15 Temmuz'a direndik. Biz 16 yıl boyunca hem şeytan taşladık. Hem tavaf ettik.

Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve her alanda AK Parti teşkilatları bu ülkenin ayağa kalkmasını sağladı. Şimdi bu teşkilatlar 24 Haziran'da ''Büyük Türkiye'nin Güçlü Türkiye'nin'' şahlanışı sağlayacak teşkilatlardır.

"ERDOĞAN'LA GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"
Sultan Alparslan'la anadolunun kapılarını açtık çok güzel başlandık. Biz Osman Gazi ile Söğüt'te çok güzel başlandık. Biz Sultan Fatihle yeni bir çağın kapısını açarak çok güzel bir başlangıç yaptık. Biz Mustafa Kemal Atatürk'le 1923'te Cumhuriyeti kurarak çok güzel başlangıç yaptık. Biz Adnan Menderes ile 1950'de demokrasinin bu ülkede yerleşmesi için çok güzel bir başlangıç yaptık. Turgut Özal, Necmettin Erbekan'la başlangıç yaptık. Ve biz 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan ile çok güzel bir başlangıç yaptık."

ONİKİŞUBAT'IN İFTARINA BİNLERCE KİŞİ KATILDI
AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Batıpark Futbol sahasında vatandaşlara iftar programına binlerce kişi katıldı.