Kahraman Babam dizisi neden final yaptı? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Show Tv'de yayınlanan Kahraman Babam dizisi neden kaldırıldı? İşte tüm detaylarla sizlerleyiz...

Kahraman Babam dizisi 8. bölümüyle final yapacak Bu sezon başlayan ve Show TV'den yayınlanan Kahraman Babam dizisinin final yaptığı açıklandı. Peki dizinin bitme sebebi hakkında ne açıklama yapıldı? İşte Kahraman Babam dizisinin tüm detaylarıyla sizlerleyiz.

KAHRAMAN BABAM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Kahraman Babam'ın neden final yaptığına dair henüz bir açıklama gelmedi.

Her pazartesi akşamı Show TV'de ekrana gelen dizi, reytinglerde istenilen sonuçları elde edemedi.

Farklı hikayesiyle dikkat çeken dizi, 26 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 8. bölümüyle ekran macerasına son verecek.

İLK BÖLÜMDEN SONRA İSMİ DEĞİŞMİŞTİ

İtfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatan dizi, ilk olarak 31 Mart'ta Kırmızı Kamyon ismiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Ancak ilk bölümüyle reytinglerde alt sıralarda kalan dizi, sürpriz bir kararla yayın akışından çıkartılmıştı.

Show TV yönetimi diziyi yaz aylarına ertelemiş ve ismi de Kahraman Babam olarak değiştirilmişti. Senaryosunda da değişiklikler yapılan Kahraman Babam dizisi Haziran ayında yeniden yayınlanmaya başlamıştı.