TFF Süper Lig'in 27. haftasında bugün dev bir maça sahne olacak. Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Medical ParkStadı'nda saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 HD'den naklen yayımlanacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

ZİRVE HESEPLARI
48 puanlı Bordo-Mavililer, galip gelerek rakibini yakalayıp zirve yarışına tutunmanın hesaplarını yapıyor. 51 puana sahip Sarı-Lacivertliler de kazanıp şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor. Trabzonspor'da Covid-19'u atlatıp testleri negatife dönen oyuncular ve sakatlığı geçen Abdulkadir Parmak forma giyebilecek.

Haftanın en kritik maçları arasında yer alan karşılaşmayı kesintisiz olarak izlemek isteyen her iki takımın taraftarları yoğun olarak Google'da araştırma içerisine girdi.  Maçı canlı ve şifresiz olarak seyretmek isteyenlerin araştırdığı bu soruya ayrıntılı cevabı bu başlık altından bulabilirsiniz. İşte iki takımın muhtemel 11'i ve diğer tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

MAÇ NASIL İZLENİR?
TARİH: 28.02.2021

SAAT: 19:00

STADYUM: ŞENOL GÜNEŞ SPOR KOMPLEKSİ

YAYIN KANALI: BEIN SPORTS

Karşılaşmada Ankara bölgesinden hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdin. Sezertam gerçekleştirecek. Ali Şansalan mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak.