GALATASARAY 4-1 KAYSERİSPOR (CANLI SKOR) 

Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Kayserispor’u konuk etti. Aslan, karşılaşmadan 4-1’lik skorla galip ayrılırken goller 5. dakikada Adem Büyük, 21. dakikada Ryan Donk ve 64 ile 90+4. dakikalarda Feghouli’den geldi. Kayserispor’un tek golünü 69. dakikada Mesanovic attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 36’ya çıkararak lider Sivasspor ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan ligin son sırasındaki Kayserispor ise 11 puanda kaldı.

DAK. 90: GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta Younes Belhanda'nın ceza sahası içine attığı pasla buluşan Henry Onyekuru, korner çizgisine topla ilerliyor. Kısa pasını altıpas önündeki Sofiane Feghouli'ye gönderiyor. Bu topa hareketlenen Sofiane Feghouli, bekletmeden vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle skoru 4-1'e taşıyor.

DAK. 69: GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Aksel Aktaş, ceza sahası içine ara pasını gönderiyor. Bu topla buluşan Muris Mesanovic, ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Hes Kablo Kayserispor, Muris Mesanovic'in attığı golle skoru 3-1'e taşıyor.

DAK. 64: GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ömer Bayram, ceza sahası içine yerden ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Sofiane Feghouli, ceza sahası içinde penaltı noktasının hemen gerisinden kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle skoru 3-0'a taşıyor.

DAK. 21: GOOOLL!! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında topla buluşan Ömer Bayram, ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Ryan Donk, göğsü ile topu yumuşatıyor ve şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Ryan Donk'un golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

DAK. 5: GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Mariano Filho, ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Adem Büyük, altıpas içinde vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Adem Büyük'ün golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 20. hafta maçında sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. 2 Şubat Pazar günü 19:00’da Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele beIN Sports 1 tarafından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Kayserispor maçını canlı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz... Süper Lig'in 20. hafta maçında Galatasaray Kayserispor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. Galatasaray Kayserispor maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yayının açılması 15-45 saniye sürebilir. Yayın açılmıyorsa f5'leyiniz.

Galatasaray Kayserispor canlı izle. Galatasaray Kayserispor Bein Sports 1 izle. Galatasaray Kayserispor TV izle. Galatasaray Kayserispor bedava maç izle. Galatasaray Kayserispor canlı maç izle. Şifresiz Galatasaray Kayserispor maçı izle. Kesintisiz Galatasaray Kayserispor maçı izle!

Galatasaray Kayserispor maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
Süper Lig'in 20. hafta maçında Galatasaray, sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Merakla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Maçın canlı anlatımı ise haberimizde...

Galatasaray Kayserispor Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, sopcast, trgoals, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

GALATASRAY KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE

Saat 20:00'da başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak. 

beIN SPORTS 1 NASIL İZLENİR? TIKLA...