Galatasaray ile Hatayspor karşılaşıyor. Her iki takımın taraftarları arama motorlarında bolca, ''Galatasaray - Hatayspor maçı canlı izle'' şeklinde araştırma yapmaya başladı. Bizde kanalmaras.com maç bilgilerini siz değerli okuyucularımız için derledik. İşte detaylar...

Süper Lig'in 2. haftası kapanış maçı ile devam ediyor. Tüm taraftarların hafta boyunca sabırsızlıkla beklediği Galatasaray Hatayspor maçı büyük çekişmeye sahne olacak. Hafta içinde tüm biletlerin tükendiği maçta tribünler tıklım tıklım olacak. Bein Sports canlı yayını ile ekranlara gelen Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle bağlantısı haberimizinde bulabilirsiniz.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 21.45'de başlayacak Fenerbahçe Antalyaspor karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

GALATASARAY HATAYSPOR CANL MAÇ İZLE (TIKLA)

Sezona Giresunspor galibiyetiyle başlayan Sarı Kırmızılı ekip, Hatayspor'u da devirip 2'de 2 yapmak istiyor. Kasımpaşa beraberliği ile lige giriş yapan Akdeniz ekibi ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.