Milyonlarca futbol tutkunların kilitlendiği derbide Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı ağırlıyor.. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Bu heyecanlı karşılaşmayı canlı izlemek için ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz... Süper Lig'in 26. hafta maçında Galatasaray Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. Galatasaray Beşiktaş maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

DERBİ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?
Galatasaray Beşiktaş canlı izle. Galatasaray Beşiktaş Bein Sports 1 izle. Galatasaray - Beşiktaş TV izle. Galatasaray - Beşiktaş bedava maç izle. Galatasaray - Beşiktaş canlı maç izle. Şifresiz Galatasaray - Beşiktaş maçı izle. Kesintisiz Galatasaray - Beşiktaş maçı izle. Galatasaray - Beşiktaş izle. Galatasaray - Beşiktaş Selçuksports izle. FGalatasaray - Beşiktaş Taraftarium24 izle.

MAÇ HANGİ KANALDA?
Merakla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise kanalmaras.com'da olacak...

Galatasaray - Beşiktaş, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

Galatasaray Beşiktaş maçı (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Lemina, Feghouli, Seri, Ömer, Onyekuru, Falcao

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Boyd, Boateng, Nkoudou, Burak

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN BEIN CONNECT UYGULAMASINI KULLANABİLİRSİNİZ