Geçen hafta derbi maçta Beşiktaş'ı mağlup eden ve moral bulan Fenerbahçe ilk yarının son maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-2 skorla mağlup etti.

Çaykur Rizespor: 1 - 2 :Fenerbahçe (Maç sonucu)

70' GOOOLL!!! Fenerbahçe, Jailson'nun golü ile maçta tekrar öne geçiyor! Vedat Muriqi'in pasıyla topla buluşan Jailson'un ceza sahası dışında uzak bir mesafeden kaleye gönderdiği sert ve düzgün vuruşunda, meşin yuvarlak Gökhan Akkan'ın solundan köşede ağlarla buluşuyor.

18' GOOOLL!!! Çaykur Rizespor, Mohamed Abarhoun'un golü ile maçta eşitliği yakalıyor! Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Fernando Boldrin'in ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte topla buluşan Dario Melnjak, kafayla topu kale ağzına indiriyor. Pozisyonu takip eden Mohamed Abarhoun, altıpas içinden gelişine yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı Altay Bayındır'ın sağından ağlarla buluşturuyor.

14' GOOOLL!!! Fenerbahçe, Deniz Türüç'ün golü ile maçta öne geçiyor! Ceza yayının hemen içinde kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz Türüç'ün doğrudan kaleye gönderdiği sert şutunda, meşin yuvarlak Gökhan Akkan'ın sağından ağlarla buluşuyor.

İLK 11'LER...

Çaykur Rizespor: Gökhan, Orhan, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Abdullah, Vetrih, Umar, Boldrin, Oğulcan

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Zanka, Dirar, Ozan, Gustavo, Deniz, Tolga, Kruse, Muriqi