Süper Lig'de son maçında düşme mücadelesi veren Kayserispor ile sezonu ikinci tamamlamak isteyen Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Kayserispor, Süper Lig'in 34. ve son haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Kritik Mücadele de Kayserispor ile Trabzonspor Maçı 25 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak olan maçı hakemi Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılama Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde 32 puanla 17. sırada yer alan Kayserispor kümede kalma mücadelesini son haftada da sürdürmek istiyor.

Geçen hafta sahasında İttifak Holding Konyaspor'a 4-3 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden bordo-mavililer, ikinci sıradaki yerini koruyarak ligi bitirmek istiyor.

Ligin son haftasına 62 puanla ikinci sırada giren bordo-mavililer, 60 puanla üçüncü sırada yer alan Demir Grup Sivasspor önünde ligi bitirmenin mücadelesini verecek.

Trabzonspor, Kayseri deplasmanında kaybetmesi, Demir Grup Sivasspor ise Göztepe deplasmanında kazanması halinde ikinciliği kaybedecek.

İki ekip arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 6-2 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona ermişti.

Ev sahibinde Gaziantep FK maçında kırmızı kart gören ve sezonu kapatan Bernard Mensah ve Diego Angelo takımdaki yerini alamayacak.

Karadeniz ekibinde Konyaspor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme'nin bu maçta görev alamayacağı bildirildi. Yusuf Sarı'nın sakatlığı da devam ediyor.

Muhtemel 11'ler
Kayserispor: Lung, Lopes, Rienstra, Sapunaru, Yasir, Hasan, Aksek, Djedje, Henrique, Campanharo, Kravets.

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth.