Tüm dünyanın merakla beklediği ve dev derbi için nefesler tutuldu, herkes sezonun ilk büyük buluşması Galatasaray-Fenerbahçe randevusu için geri sayıma geçti.

Lig ve Avrupa'da son 4 maçını kazanan Galatasaray, transferin flaş ekibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

İki takım en son Şubat'ta karşılaşmış, Fatih Terim'in öğrencileri 3-1'lik sonuçla 21 yıl sonra Kadıköy'de galibiyet almıştı.

Fenerbahçe ile ilk derbisine çıkacak olan Erol Bulut ise geçen sezon Alanya ile G.Saray'ı Türkiye Kupası'ndan eleyip adını yarı finale yazdırmıştı. Aslan lig'te 3'te 3 yapmak, Kanarya ise bomba transferleriyle zafere ulaşmanın peşinde.

Peki; Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Kritik müsabaka beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı hakkında merak edilen tüm detaylar...

Sizlere bahsettiğimiz beINsports’a üye olarak Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ücret gerektirebilir.

İŞTE İKİ TAKIMIN 11’LERİ

Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Belhanda, Arda Turan, Emre Kılınç, Feghouli, Falcao.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Tisserand, Zanka, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Sosa, Thiam, Valencia, Samatta.