Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini şifresiz izlemek isteyenler canlı yayın linki arıyor. Peki kritik derbiyi hangi internet siteleri canlı yayınlıyor. Haberimizden BJK FB maçını şifresiz yayınlayan linklere ulaşabilir, derbiyi canlı veren internet kanalları listesini bulabilirsiniz. Heyecanlı karşılaşmayı şifresiz veren kanallar var mı? Futbolseverlerin en çok merak ettiği sorunun cevabı da haberimizde. Öte yandan siz değerli okurlarımız için KANALMARAS.COM canlı yayını ile dakika dakika maçı takip edebilirsiniz. Maç içinden son bilgiler haberimizde

Nefesler tutuldu, heyecan dorukta! Türkiye'de derbiler arasında yer alan Beşiktaş Fenerbahçe bir kez daha kritik bir mücadele için sahada. Peki; Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı şifresiz yayın linki ve internet kanalları hangileri? Hangi uydu kanalları maçı canlı yayınlıyor? Özellikle de yurtdışında vatandaşlar yoğun olarak bu sorularun yanıtını arıyor. Haberimizden kritik mücadelinin canlı şifresiz yayın bilgilerini bulabilir Kanalmaras.com canlı yayını ile maçı dakika dakika takip edebilirsiniz.

Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşma saat 21:00’de başladı. Karşılaşma beIN Sports tarafından aracılığıyla naklen yayınlanıyor. Bu yayının bilgilerini linkten öğrenebilirsiniz.

DERBİDEN SON NOTLAR
* Süper Lig'de sezonun son derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanacak. Bu maç öncesi kritik bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Luis Gustavo kadroya alınmadı.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER
Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Vida,Roco, Caner Erkin, Elneny,Atiba, Lens, Boateng, Boyd, Burak Yılmaz

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar Aziz, Falette, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Vedat Muriqi