Beşiktaş - Galatasaray maçı canlı izle! Beşiktaş ile Galatasaray 2021'in ilk derbisinde saat 19:00'da karşı karşıya geliyor. Mücadeleden çıkan sonuç zirveye damga vuracak.

Meteoroloji bugün için İstanbul'da hava sıcaklığı -1 derece ve kar yağışı gösteriyor... Ama gerçek şu ki saatler 19:00 olduğunda Vodafone Park'taki derbi ateşi Türkiye'yi ısıtacak. 35 puanla lider durumdaki Beşiktaş, yenilmezlik serisini 7 maça çıkarıp iddiasını sürdürmek istiyor. 33 puanlı puanlı Galatasaray, Vodafone Park'ta ilk kez kazanarak rakibinin önüne geçmek istiyor.

Bu doğrultuda; Beşiktaş koltuğu korumak, Galatasaray lider olmak istiyor.. Fenerbahçe'nin hedefi, iki ezeli rakibin arasından sıyrılmak...

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin anlı yayın bilgilerini de merak eden bireyler, karşılaşmayı canlı olarak izlemek için araştırmalara başladılar.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Tüm dünyadan futbolseverler tarafından oldukça takip edilen Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasını yine milyonlarca insan ekran başından takip edecek. Kuşkusuz en çok rağbet gören derbi için yoğun araştırmalar sürüyor.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Dev derbi öncesi araştırma konusu olan mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı oldu. Beşiktaş - Galatasaray mücadelesi beIN Sports 1 HD kanalından naklen yayınlanacak.

İDDAA ORANLARI

Beşiktaş - Galatasaray maçının İddaa oranları da belli oldu. Beşiktaş'ın galibiyet oranı 2.35 olarak belirlenirken, Galatasaray'ın oranı ise 2.25 oldu. Beraberliğe verilen oran ise 3.10