Fenerbahçe, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 24. haftasında 29 Şubat 2020 Cumartesi günü Antalyaspor'a konuk olacak. Antalya Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak maçı, hakem Ali Şansalan yönetecek.

Süper Lig'in 24. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor ile Fenerbahçe saat 20.00'de Antalya Stadında karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'in 24. hafta maçında Antalyaspor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

47 maçın 31'ini Fenerbahçe kazandı
İki takım arasında geride kalan 47 maçın 31'ini Fenerbahçe, 8'ini Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşma da berabere sona erdi.

Ersun Yanal da cezalı
Fenerbahçe'nin, Fraport TAV Antalyaspor deplasmanında teknik heyetinde de eksikler olacak.

Sarı-lacivertlilerde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir maçla cezalandırılan teknik direktör Ersun Yanal ve antrenör Volkan Kazak, Antalya deplasmanında kulübede yer alamayacak.

3 eksik
Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor deplasmanına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Garry Rodrigues'in yanı sıra sarı kart cezalısı Mauricio Isla ve kırmızı kart cezalısı Deniz Türüç forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra Serdar Aziz, Ozan Tufan, Vedat Muric ve Altay Bayındır sarı kart görmeleri durumunda 25. haftadaki Yukatel Denizlispor maçında cezalı duruma düşecek.

Takımların muhtemel 11'leri
Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Celustka, Chico, Kudryashov, N'Dinga, Ufuk, Fredy, Podolski, Amilton, Jahovic
Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar Aziz, Falette, Hasan Ali, Jailson, Gustavo, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Max Kruse, Vedat Muriqi

Yayının açılması 15-45 saniye sürebilir. Yayın açılmıyorsa f5'leyiniz.

Antalyaspor Fenerbahçe canlı izle. Antalyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 izle. Antalyaspor Fenerbahçe TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe bedava maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe canlı maç izle. Şifresiz Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Kesintisiz Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalyaspor Fenerbahçe izle. Antalyaspor Fenerbahçe Selçuksports izle. Antalyaspor Fenerbahçe Taraftarium izle.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
Süper Lig'in 23. hafta maçında Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Merakla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde...

Antalyaspor Fenerbahçe, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Saat 20:00'da başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak. 

beIN SPORTS 1 NASIL İZLENİR? TIKLA!